in

Ove nedelje ste pričali o…


…Prvom glasu Srbije, Britney Spears, Lani del Ray, Karleuši!

Objavljivanje rezultata u prošlonedeljnoj emisiji Prvi glas Srbije, kada je iz daljeg toka takmičenja ispao Filip, izazvalo je dosta reakcija kod svih vas, te ste tako tokom čitave nedelje komentarisali da li je njegovo izbacivanje bilo pravično ili ne.

Predstavili smo vam Lanu del Ray, pevačicu koja svojim glasom polako osvaja svet, a specifičnim spotovima podsetila nas je na Lady Gagu. Neki od vas su se složili sa tom konstatacijom, a neki su se i pobunili, rekavši da nije Gaga ta koja je izmislila svet.

Ove nedelje smo saznali i ko je od izvođača najviše zaradio u protekloj godini. To je bila definitivno Lady Gaga, s obzirom da je u 2011. godini zaradila čak 90 miliona dolara. Ipak, najslušaniju pesmu ima Adele, koja je sa svojim singlom Rolling in the deep osvojila čitav svet.

Muzički magazin Billboard je kao muzičku ličnost godine odredio Britney Spears koja je odnela pobedu u čak četiri kategorije na godišnjem glasanju na ovom sajtu. Britney je i ove nedelje zaintrigirala sve vas – popularna blondina se konačno verila a veridba je proslavljena večerom u Las Vegasu.

Predstavili smo vam i devojčicu koja nikada nije čula za poznate ličnosti jer živi potpuno izolovano od ostatka sveta, zbog religijskih uverenja, a juče vas je šokirala i Soraja koja je odala počast Amy Winehouse.

Što se domaćih zvezda tiče, Jelena Karleuša je umalo zapalila kuhinju kada je pokušala da napravi mafine, a mala od skandala će za Novu godinu nastupiti u jednom beogradskom klubu, u kome će noć kasnije, odnosno za reprizu nastupiti njena ljutita rivalka Seka Aleksić.

 

Nedelju je obeležila....

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...