Prati nas

Specijal

Ovo je tajna PERFEKTNOG IZGLEDA Sofie Vergare!

Sofia-Vergara-Martha-Stewart-Weddings1

Ova ljubiteljka slatkiša ulaže mnogo napora kako bi održala svoju besprekornu liniju

Jedna od najseksipilnijih žena sveta, Sofia Vergara, u nedelju je stala na “ludi kamen”, a sve prisutne je ostavila bez daha svojom fantastičnom figurom i bajkovitom venčanicom Zuhair Murada.

Ipak, lepa Kolumbijka nije tako savršena kao što mislite. Ima jednu veliku manu – obožava slatkiše: sladoled, torte, kolače, peciva…

Svu ovu nezdravu hranu Vergara je tamanila kao mala u rodnom Barankilju i zato je i imala problema sa viškom kilograma kao dete. Kako sama kaže, i dalje je opsednuta njima i čak je htela da se odrekne slatkiša hipnozom kada je čula da postoji neko ko u Los Anđelesu sprovodi ovu metodu.

Iako je oduvek volela svoje telo i nije se previše opterećivala odlaskom u teretanu, sve se promenilo kada je proslavila 40. rođendan.

“Tada sam počela da primećujem da mi se telo opustilo i rešila sam da se ozbiljno posvetim tome.”

Danas, u 43. godini Sofia je i više nego predana vežbanju i svakodnevnim treninzima i to samo sa jednim razlogom – da bi nesmetano mogla da uživa u poslasticama.

“Ako sebi priuštim to zadovoljstvo, onda sutradan još napornije vežbam. Moj moto kod vežbanja je veoma jednostaan: Bez bola nema ni kolačića.”

OVO JE SISTEM VEŽBI KOJIM SOFIA ODRŽAVA SVOJU FIGURU BESPREKORNOM

1 komentar

1 komentar

  1. lol

    24. 11. 2015. at 14:31

    konjasta tenkovska jedinica

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top