Prati nas

Vesti

Ovo su detalji predbračnog ugovora Aleksandra Prijović i Filipa Živojinovića

Aleksandra Prijović Filip Živojinović za manje od sedam dana postaće supružnici, a kako pišu domaći mediji, oni su već pripremili predbračni ugovor.

“Prija i Filip se venčavaju iz ljubavi i nijedno od njih ne zanima materijalno stanje partnera. Ipak, njih dvoje su razgovarali i dogovorili su se da je najbolje da potpišu predbrčni ugovor. To nije ništa čudno, već sasvim normalna stvar, ne samo u svetu već i kod nas. U ugovoru je navedena potkretna i nepokretna imovina supružnika koju prilikom razvoda ne mogu da dele. To znači da sve što unesu u brak, ukoliko dođe do razvoda, ostaje njima. On neče imati prava na njen stan u Beogradu. Automobil koji je dobila na poklon od Filipa ostaje njoj,” kaže izvor i dodaje da zajedničku imovinu, kao što je i zakonom određeno, dele napola:

“Sve što budu stekli tokom braka deliće se ravnopravno. S tim da svako od njih ima pravo da se odrekne svog dela u korist druge strane. U okviru predbračnog ugovora stoji i stavka po kojoj oboje imaju prava korišćenja pokretne i nepokretne imovine supružnika tokom trajanja braka. Tu je i stavka koja se tiče poklona. Sve ono što Aleksandra i Filip dobiju, u šta spadaju i nekretnine, kao i novac, ne moraju da podele sa partnerom.”

Advokat je vodio računa o svakom detalju.

“Klauzulom su obavezani da svaki prihod od trenutka sklapanja braka pokažu partneru, koji ima prava da rapolaže njime. I jedno i drugo su uspešni u svojim poslovima. Odlično rade i zarađuju i nijednog trenutka nisu želeli da se opterećuju finansijama,” završava izvor.

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top