in

Pamela Anderson: #MeToo pokret preteruje


Izgleda da Pamela Anderson ne podržava feministički pokret #MeToo!

U novom intervjuu koji je prošle nedelje dala za australijsku emisiju 60 Minuta, glumica je kritikovala pokret izjavivši da smatra da je sve otišlo predaleko.

Mislim da feminizam može da ode predaleko“ , izjavila je Anderson. „Ja sam feministkinja, ali smatram da je feminizam trećeg talasa glupost!“ 

Andresonova, koja je takođe bila žrtva seksualnog uznemiravanja, takođe je izjavila da #MeToo pokret smatra velikom glupošću koji parališe i uništava muškarce. „Sve ovo je previše za mene, žao mi je, verovatno ću biti razapeta jer sam rekla ovo, ali otišlo je predaleko.“ dodala je glumica.

Pamela je prčala o  optužbama protiv Harvey Weinsteina, za koga se navodi da je seksualno uznemiravao nekoliko veoma poznatih glumica u Holivodu među kojima su Salma Hyek Rose McGowan, i objasnila da ljudi treba da imaju svest o sopstvenoj sigurnosti i moralnim postupcima.

Majka me je naučila da ne idem u razne hotele sa strancima. Ukoliko neko otvori vrata sobe u bade mantilu, a u pitanju je poslovni sastanak, možda je to znak da ne bih trebala da ulazim unutra. Mislim da su neke stvari prosto logične … ili ako se ipak odlučiš da uđeš …. pa dobij posao! Žao mi je, jednostavno govorim ono što mislim, možda nisam politički korektna“ , završila je glumica.

Anderson je ranije priznala da je i sama bila žrtva seksualnog nasilja i da ju je dadilja zlostavljala kao malu.