Pamela Anderson: Sinovi žele da se skidam poput Kim Kardashian

Pamelu sinovi teraju da se fotografiše u provokatvnim izdanju (foto: Wenn)

Pamela Anderson je 2015. godine krasila poslednju nagu naslovnicu Playboy magazina i glumica otkriva da su je njeni sinovi, 20-godišnji Brandon i 18-godišnji Dylan, najviše podržali u tome.

“Bio je to poslednji poziv koji sam mogla da dobijem. Brandon je sedeo pored mene i rekao mi: ‘Moraš to da uradiš. To je nešto što će se zauvek pamtiti, mama'”, izjavila je zvezda Čuvara plaže za London’s Evening Standard. Dodaje i da sinovi ponekad misle da donosi pogrešne odluke. “Mi imamo tipičan odnos majke i sinova. Oni mi kažu: ‘Mama, moraš da uradiš to. Mogla bi da budeš bogata poput Kim Kardashian’. Ali to nije život kome ja težim. Ja sam bogata, zdrava sam. Imam dvojicu divnih sinova i radim ono što volim. Ne trebaju mi druge stvari”, iskrena je Pamela.

A photo posted by Dylan J. Lee (@dylanjaggerlee) on

“Pokušavam sa njima da razgovaram što više o tome kako je novac nevažan. Rekla sam im i da moraju poštovati žene jer je to ljubav. Ako ne poštuju svoju devojku, to je kao da ne poštuju mene”, kaže glumica o vaspitavanju sinova koje ima iz braka sa Tommyjem Leejem. “Takođe sam im objasnila da moraju biti u vezi ako se žele seksati. Bili su isprva u šoku, ali shvatili su što im želim reći”, dodaje Andersenova na kraju.

Povezane vesti

Back to Top