in

Para nikad dosta: Pogledajte koliko košta fotka sa Justinom Bieberom


Justin B.
Justin voli pare (Foto: Instagram)

Mlada pevačka zvezda Justin Bieber je našao način da dodatno zaradi. On je rešio da na svojoj svetskoj turneji Purpose, koja je zakazana za sledeću godinu, naplaćuje fanovima fotografisanje sa njim.

Tako da ako želite da upoznate Justina i napravite zajedničku fotku, za to morate izdvojiti 2.000 dolara. U slučaju da na koncert  idete sa drugaricama, pa želite da napravite grupnu fotku sa Bieberom, to će vas izaći ‘samo’ 925 dolara.

Beliebersi, koji su inače najveći fanovi pomenutog pevača, su na Twitteru izrazili svoje nezadovoljstvo zbog naplaćivanja fotografisanja.

Jedna devojka je šaljivo protestovala protiv ove odluke kanadske senzacije. „Mojoj mami se ne sviđa ova cena, a njoj se inače sve sviđa“, napisala je ona.

https://twitter.com/zmirich/status/666236509947867136?ref_src=twsrc^tfw

Dok se druga obožavateljka iskreno nada da se niko neće pojaviti u vreme koje je određeno za naplaćivanje fotografisanja, jer nije normalno da potrošiš 2.000 dolara za deset sekundi provedenih sa pevačem.

Bilo je i onih koji su oštro uzvratili svom idolu. „Justin će sam sebi pevati izvini, kada mu se niko ne pojavi za fotkanje i upoznavanje.“