Paris Jackson tvrdi: ‘Michael je ubijen!’

Paris Jackson (foto: Instagram/parisjackson)

Prošlo je gotovo osam godina otkako je preminuo kralj popa Michael Jackson, ali o uzrocima njegove smrti i dalje se polemiše, a njegova ćerka i dalje nastoji da dokaže da on nije umro spletom nesrećnih okolnosti.

U prvom intervjuu koji je dala od očeve smrti, Paris Jackson tvrdi da je njen otac ubijen. Ona je za magazin Rolling Stone rekla da Jackson nije umro od predoziranja lekom propofol, koji mu je inače prepisao njegov lekar Conrad Murray. “Očigledno je. Sve ukazuje na to da je ubijen. Zvuči kao teorija zavere i kao sr**e, ali pravi fanovi i svi u porodici to znaju”, navodi Paris. Ona je dodala da je otac redovno posećuje u snovima i da joj je to on i potvrdio. Govoreći za februarsko izdanje ovog magazina, Paris se nada da će jednog dana isterati pravdu.

A photo posted by Paris-Michael K. Jackson (@parisjackson) on

Ona se dotakla i teme svog pokušaja samoubistva, u trenucima kada se borila sa depresijom, pre 4 godine. Ranije, bila je i žrtva seksualnog napada od strane potpunog stranca. “Ne želim da mnogo otkrivam o tome. Ali sigurno da nije bilo lepo iskustvo, zaista sam se teško nosila sa tim, neko vreme čak nikome o tome nisam govorila”, rekla je 18-godišnja Paris.

Povezane vesti

Back to Top