Search
Close this search box.

PAŽNJA, SPOJLERI: Da li će se njih dvoje smuvati u novoj sezoni?

(foto: HBO)
(foto: HBO)

Počeli smo da odbrojavamo sate od početka nove sezone Game of Thrones, a kako je premijera sve bliže i bliže, dobijamo i nove informacije i spojere o predstojećim epizodama. Poslednja informacija je naročito uznemirila fanove, a za sve je kriv glumac Peter Dinklage.

Peter, koji u seriji glumi omiljenog Tyriona Lannistera, je u nedavnom intervjuu pričao o odnosu koji imaju Tyrion i Daenerys.

„Postaviće se pitanje koliko Daenerys može da mu veruje da se suprostavi njegovoj porodici. Međutim, on je njome očaran. Koliko može biti dobar u svom poslu, kada gaji sve te emocije?“, izjavio je Peter, a fanovi su ove reči momentalno protumačili kao najavu nove romanse.

Ova informacija je pravo iznenađenje, naročito ako uzmemo u obzir da su fanovi već neko vreme ubeđeni da će Deanerys i Jon Snow završiti zajedno. Osim toga, ako se ispostavi da je teorija, koja tvrdi da je Tyrion zapravo Targaryen, to znači da su Tyrion i Daenerys rod,  a njihova romansa bi bila incest.

Bilo kako bilo, jedno je sigurno – iako su Tyrion i Daenerys među omiljenim likovima u seriji, gotovo nikome se ne sviđa ova ranja, te se nadamo Tyrion naći novu ljubav.

POSLEDNJE VESTI