Search
Close this search box.

Penn Badgley otkriva: Zlostavljali su me ‘Tračarini’ fanovi

Penna Badgleyja svi znamo kao mladog i neiskusnog Dana iz jedne od najpopularnijih tinejdžerskih serija Tračara. On trenutno glumi u novoj, mnogo mračnijoj seriji, ali prisetio se starijih iskustva.
Penn u seriji You glumi opsednutog salkera koji iz daljine pokušava da kontroliše život devojke, za koju smatra da je savršena za njega, piše Teen Star. Glumac kaže da ta priča nije previše strana, jer je imao ružnih iskustava sa fanovima Tračare.
Scena iz serije
„Kao glumac, brzo postanete objekat divljenja. Izloženi ste mišljenjima drugih što postaje psihički napo**o. Za nekoga ko se nalazi pod budnim okom javnosti usled ogromne popularnosti projekta u kome učestvujete, vrlo je teško podvući emocionalne i fizičke granice,“ ispričao je on i pojasnio: „Mislim da ljudi zaboravljaju kako nisu jedino žene ponekad posmatrane kao objekti, već je to slučaj i sa muškarcima. Ne treba isključivati nikoga.“ Inače, njegova nova serija je oduševila publiku, pa ako ste u potrazi za novim epizodama koje ćete gledati ove kišne jeseni uz šoljicu čaja ili tople čokolade, ona je odličan predlog. https://www.youtube.com/watch?v=cKOhno0IMpA

POSLEDNJE VESTI