Pevač poručio: Ja sam uzoran građanin, ne mešajte me u te priče!

Besan zbog pitanja novinara

Nemanja Stevanović kupio je automobil Mini Cooper S čija se cena kreće do 25.000 evra, ali mu dan nije prošao bez nerviranja!

Folk pevač, koji je dobio kćerku pre mesec dana, zajedno sa suprugom zaljubio se u ovaj automobil, koji naziva svojim kućnim ljubimcem. No, kada su ga novinari pozvali da prokomentariše kupovinu, on je pobesneo.

Naime, Nemanja je pomislio da neko želi da poveže njegov automobil sa aferom oko ubistva Luke Jovanovića, čiji se ubica odvezao u automobilu iste marke, ali drugačije oznake – dok Nemanja ima Mini Cooper S, ubica je vozio Countrymena.

Ovo je Nemanjin novi ljubimac

Zvoni malopre telefon i kaze:” Dobar dan, ovde novinarka Blica… molim vas da prokomentarišete vaš novi automobil… da li ste kupili Countrymana zbog aktuelne situacije i prkosite nekome ili iz ljubavi?”. Na to kažem “Zaista nemam vremena u životu da bih se bavio prkošenjem bilo kome a i ovo je Cooper S, ne Countryman… različiti potpuno automobili,tako da vaša priča pada u vodu…” Ona na to Molim? Cooper šhta?!” napisao je Nemanja a onda zamolio za obzirnost.

“Molim vas, pa dokle više?! Ja sam uzoran građanin ove države i otac maloletnog deteta…  ne mešajte me u takve stvari zato što vam je dosadno ili nemate temu za novi broj…  Hvala, jako ste ljubazni.”

Redakcija Tracara.com

Povezane vesti

Back to Top