in

Pink moli Karleušu da ostane u ‘Zvezdama Granda’


Čelnici televizije Pink spremni su da naprave ustupak i pomire se sa Jelenom Karleušom, uprkos tome što su je zabranili na ovoj televiziji pre više od dve godine.

„Vlasnik Pinka Željko Mitrović svestan je da je Saša Popović napravio sjajan žiri i da nijedan drugi ne bi uspeo da dostigne gledanost kakvu trenutno ima emisija Zvezde Granda,“ tvrdi naš izvor i dodaje da zbog toga ne pita za Jeleninu cenu.

„On hoće da po svaku cenu zadrži Karleušu u žiriju, uprkos tome što prethodnih godina nisu u dobrim odnosima. Spreman je da joj uputi javno izvinjenje, ako ona to zatraži i da joj ponudi lulu mira, ne bi li zadržao dobre rejtinge i kvalitetnu emisiju u izvornom obliku.“

„Karleušina cena nije mala, ali oni su spremni da plate koliko god ona bude tražila, samo da bi se emitovanje emisije omogućilo.“

Kako nezvanično saznajemo, čelnici Prve u ponedeljak će odlučiti da li će platiti dug Grand produkciji, čime bi normalno emitovanje popularnog muzičkog takmičenja bilo omogućeno na ovoj televiziji. U suprotnom, po hitnom postupku biće razmotren dogovor sa televizijom Pink.