Prati nas

Serije

Počela druga sezona 13 reasons why: glavni glumac otkriva 5 tajni nove priče

Druga sezona hit serije 13 Reasons Why zvanično je počela. Uskoro ćemo saznati sve o što nam producenti serije namerno nisu rekli u prvoj sezoni, a Dylan Minette nam je otkrio i 5 tajni koje ćemo otkriti u predstojećim epizodama.

On je pre svega pričao o svom liku Clayju, i otkrio da se on i dalje nije oporavio zbog tragične Hannine smrti.

“Mislim da uticaj koji je Hannah ostavila na njegov život svojim samoubistvom nikada neće da nestane, ma koliko god se on trudio. Videćete da mu neće biti lako da se oporavi i da zaboravi. To je i za očekivati. Mislim da niko ne očekuje da će Clay jednog dana, kada čuje Hannino ime da kaže: ‘Ma to je ništa’,” ispričao je glumac, prenosi Teen Star.

Iako su Clay i Hannah bili omiljeni likovi u prvoj sezoni, Dylan kaže da ih u novim epizodama nećemo često viđati zajedno.

“Videćete više scena sa Hannom i ostalim likovima. To je zanimljivo, jer smo u prvoj sezoni imali ili scene sa Hannom ili scene sa Clayjem ili scene u kojima se oboje pojavljuju. Ovako ćemo naučiti nešto više o drugim likovima,” kaže on.

Međutim u drugoj sezoni nećemo naučiti nešto više samo o drugim likovima. Mladi glumac kaže da ćemo imati priliku da naučimo nešto više i o samoj Hanni. “U prvoj sezoni smo čuli samo deo priče o njenom životu. Postoji puno toga što još možemo da naučimo,” kaže Dylan i otkriva i da postoji mogućnost da se Clay ponovo zaljubi. Svi se sećamo Skye iz prve sezone, a fanovi su se pitali da li će se njihovo prijateljstvo pretvoriti u romansu u drugoj sezoni.

“Ne smem puno da kažem, ali Skye je definitivno i dalje tu i postoji šansa da postanu više od prijatelja. To će biti očigledno na samom početku.”

I poslednje, ali ne manje važno, Dylan kaže da će šou na sve moguće načine pokušati da pozitivno utiče i edukuje omladinu kada su mentalne bolesti u pitanju. On kaže da ćete odlične savete čuti i od samih likova i da su pisci uradili odličan posao pisajući takve dijaloge. Štaviše, on kaže da im je nekada bilo teško da nastave da glume i da ne pogledaju i pričaju direktno u kameru i na taj način stave do znanja da se obraćaju upravo publici.

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Reklama

HOT TOP 10

To Top