Search
Close this search box.

Počinje snimanje srpske verzije serije ‘E.R.’

Glumci iz američke postavke serije E.R.

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Glumci iz američke postavke serije E.R.

 

Sem srpskih Seranovih, koji se snimaju, u ponedeljak počinje snimanje srpske verzije nekada popularne američke serije E.R. Uloga kojom je George Clooney osvojio srca miliona žena širom sveta, u domaćoj verziji serije pripala je Ivanu Bosiljčiću, piše Blic.

Glavni junak serije je proslavljeni srpski glumac s iskustvom u Holivudu, Miki Manojlović, koji će u seriji kao bogati lekar postati šef klinike. Doktora igra i Ivan Bosiljčić, koji će prema nekim naznakama imati suprugu, koju će tumačiti Borka Tomić, iako u američkoj verziju Clooney nema suprugu. Lik medicinske sestre, s kojom će Ivan imati ljubavnu avanturu, tumačiće Katarina Radivojević.

U seriji će igrati i Ivana Jevtovića, Marko Janjić, Bojan Perić, Danica Maksimović, te da će epizodne uloge imati i Vlasta Vlaisavljević i Branka Veselinović. Reditelj domaće verzije E.R.-a biće Stevan Filipović, koji se proslavio filmovima Šejtanov ratnik i Šišanje.

„Ovo je produkcijski zahtevan posao, ima puno scena iz jednog kadra gde se trči kroz urgentni centar, glumci moraju da znaju osnovne medicinske stvari… Ovo je veliki izazov i za reditelja i za sve nas, ali nemam nimalo sumnje da ćemo svi biti ponosni na gotov proizvod“, rekao je Goran Stamenković, direktor produkcijske kuće Emotion.

Redakcija Tracara.com
Foto: Blic.rs

POSLEDNJE VESTI