Skandal: Zorica Brunclik plakala zbog Aleksandre Radović, prekinuto snimanje

Zorica je bila uvređena nakon reakcije Aleksandre Radović (foto: Screenshot)

U sinoćnjoj emisiji Pinkove zvezde odigrala se prava drama koja se završila suzama Zorice Brunclik i njenim napuštanjem studija.

A krivac za to bila je niko drugi do Aleksandra Radović. Naime, nakon što je takmičar otpevao numeru Riblje čorbe i pogrešio, žiri je izneo svoje, uglavnom pozitivne, komentare na njegovo pevanje. Zorica  mu je savetovala da ne obraća pažnju na komentare drugih (konkretno Aleksandrin komentar pred drugu pesmu da ‘ne reži), na šta se Radovićka nasmejala. Zorica je zatim rekla da nema više šta da doda, spustila stolicu i promrljala je da je ‘ovo prešlo svaku granicu prostojnosti’.

POGLEDAJTE: Svađa između Zorice i Aleksandre kulminirala suzama!

Aleksandra je zatim dala svoj komentar na pevanje takmičara, a nakon nje i Dragana Mirković, koja je u jednom trenutku primetila da Zorica plače na spuštenoj fotelji. Tada je u studiju nastala prava drama, i Brukclikova je morala da napustila snimanje. Aleksandra je ponavljala da su ‘suze režirane’ i da je to navodno zbog nje, da bi u jednom trentku dodala da ‘tolika zloba na kraju samo kroz suze mora da izađe’.

Uplakana Zorica napustila je snimanju jednom trenutku (foto: Screenshot)

Zorica se nakon izvesnog vremena vratila u studio i najpre Milanu Kaliniću rekla da je ‘veoma neprofesionalan’ i da su sve članice žirija osim Aleksandre Radović na njegovom tapetu, te da prema njoj, Dari Bubamari i Dragani vrši ‘verbalno nasije’, Zatim je dodala da očekuje od Aleksandre da joj se izvini.

Ceo snimak pogledajte u nastavku.

Povezane vesti

Back to Top