Search
Close this search box.

Poklon od 300.000 evra: Šta je to Mirka dobila za rođendan od Vujadina?

(foto: Instagram/savicvujadin)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

(foto: Instagram/savicvujadin)

Naša glumica Mirka Vasiljević je krajem septembra proslavila svoj 26. rođendan. Najveći poklon je definitivno dobila od svog supruga Vujadina Savića, koji je za tu priliku izdvojio čak 300.000 evra.

Naime, fudbaler je svojoj dragoj kupio stan na Novom Beogradu.

„Mirka i Vujadin su i ranije pričali da treba da kupe nekretininu kako bi obezbedili sigurnu budućnost svojoj deci. Mirka je tada rekla da bi volela da to bude na Novom Beogradu jer je tamo mirnije i manja gužva. Vujadin je mesecima tražio stan i konačno dobio dobru ponudu koju je iskoristio. Cena kvadrata u ovoj zgradi iznosi 2.000 evra, pa je fudbaler za ovu nekretninu izdvojio  300.000 evra. Pored veličine i cene, Vujadinu je odgovaralo i to što zgrada ima jako obezbeđenje“, rekao je izvor za Telegraf.

?

A photo posted by ‘savicvujadin’ (@savicvujadin) on

Glumica nije htela javno da podvrdi ovu vest, niti da je demantuje.

„Znate da mi je oduvek bilo degutantno da komentarišem gde smo putovali, šta smo kupili, koliko to košta itd. Ko to voli, da se hvali cipelama i torbama, neka izvoli, ali meni je to užasno. Mogu da pričam o novoj predstavi, novom projektu, ali to gde živimo i gde smo smešteni treba da znaju naši roditelji i bliža rodbina. Mislim da to nikoga i ne interesuje“, rekla je glumica za Alo.

POSLEDNJE VESTI