in

Policija juri sina Tom Hanksa zbog demoliranja hotelske sobe u Londonu


Wanted! (foto: laineygossip)
Wanted! (foto: laineygossip)

Sin popularnog Toma Hanksa, Chester Hanks je očigledno tražen od policije Velike Britanije jer je navodno uništio hotelsku sobu u Londonu u kojoj je boravio.

Policija tvrdi da su dobili poziv iz Arora hotela blizu Gatvik aerodroma i pritom zatekli demoliranu sobu sa polomljenim televizorom i mnoštvom srće razbacane po podu, a šteta se procenjuje na 1800 dolara.

https://instagram.com/p/3EOLZQllyR/

Nepoznati izvori su već rekli za Mirror da je lomljava u sobi počela kada je Chester pobesneo jer je mu je falio seks, a ni drogu nije mogao da pronađe. Pored toga, njega su videli kako se neprimereno ponaša i u klubu pored hotela te iste večeri i to samo zato jer niko od prisutnih nije znao ko je on zapravo.

Situacija je naglo eskalirala nakon što se vratio u hotel zajedno sa svojim prijateljem iz Engleske koji su bili u pratnji nekoliko devojaka. U izveštaju se navodi da je povraćao na parkiralištu a onda je pitao redom devojke koja bi da ima seks sa njim.

https://instagram.com/p/2wE_UMll11/

„Pitao je devojke da li žele da mu se pridruže u krevetuali one nisu bile ono kakvim ih je on zamišljao. Onda je počeo da vrišti i pravi nered. Kasnije je presretao ljude i pitao ko ima kokaina na prodaju. Ali, na žalost njegovu, niko nije bilo dilera u tom trenutku tamo“, rekao je izvor.

„Potom je vikao na svog prijatelja da neće podeliti drogu sa njim, koji je stajao i nije mu pomagao u pronalaženju iste“, izjavio je on.

https://instagram.com/p/04EsVxFlzc/

Nakon što se vratio u sobu, gosti su čuli lomnjavu i lupanju, pa su buku odmah prijavili recepciji, koja je sutradan ujutru  pozvala policiju, koja je pronašla haos u njegovoj sobi.

„Gost u hotelu je izazvao štetu od 1200 funti. Za sada imamo ime dvadesetčetvorogodišnje osobe koja je državljanin Sjedinjenih Američkih Država. Sarađujemo trenutno sa drugim agencijama koje pokušavaju da mu uđu u trag kako bismo ga priveli i saslušali“, rekao je portparol policije u Saseksu.