Prati nas

Policija prekinula nastup Rade Manojlović

Vesti

Policija prekinula nastup Rade Manojlović

Drama na nastupu Rade

Rada Manojlović je proše nedelja ima neprijatnost na svom nastupu nakon što je policija upala u klub u kojem je pevala i prekinula ga.

Kako pišu domaći mediji policajci su u klub došli zbog dojave o drozi.

”Bilo je baš neprijatno, odjednom je uletela policija. Rada je odmah prestala da peva. Pretresli su ceo klub, jer je navodno neko imao drogu kod sebe. Međutim, svi su očekivali da će nakon racije biti nastavljena svirka, ali nažalost to se nije dogodilo. Ko zna šta su i kome našli, tako da je njen nastup prekinut”, rekao je izvor koji se našao na licu mesta.

Ovu priču je potvrdila i sama pevačica, koje je otkrila da joj je bilo jako neprijatno zbog svega.

”Dešavalo mi se do sada nekoliko puta da policija upadne u lokal i prekine nastup. Nikad nije prijatno u tim situacijama. Sam način njihovog ulaska, gađenja muzike i pretresi ne mogu nikom da prijaju. Mene nikada nisu dirali, ali sama činjenica da vam neko upada na nastup i prekida svirku nije lep osećaj. Apsolutno razume policiju koja je morala da radi svoj posao i to radi na najbolji mogući način. Ali žao mi je ljudi koji su to veče došli da se provedu. Nažalost nisam mogla da nastavim da pevam, ne zato što nisam želela već zato što mi je rečeno da se svirka prekida’‘, rekla je pevačica za Hit.


1 komentar

1 komentar

  1. Ex faca

    06. 09. 2018. at 12:40

    zbog dojave o ,,drozi”. Alal vam ga pismenost

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top