Search
Close this search box.

Porodica Kovač se odriče Kristine zbog napada na Aleksandru

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Razdor u porodici Kovač

Kristina Kovač izazvala je porodični skandal kad se u subotu veče javno odrekla svoje starije sestre Aleksandre Kovač.

Otvoreno pismo koje je pevačica objavila na Fejsbuku, kako Kurir saznaje, razljutilo je njenog oca Kornelija Batu Kovača i najmlađu sestru Anju. Prema rečima izvora, oni su joj žestoko zamerili to što je javno oplela po rođenoj sestri i što je porodični prljav veš dospeo u javnost.

„Kornelije i Anja smatraju da problemi treba da se rešavaju u krugu porodice, a ne da se iznose pred široke narodne mase. Kristini su zamerili to što je u svom saopštenju iznela sve detalje svađe između njih dve,“ priča izvor Kurira.

I sama Kristina je u svom obraćanju na privatnom facebook profilu potvrdila da su je se i ostali članovi porodice odrekli. „Aleksandri želim da joj se nikada ne desi osvešćenje, jer nisam sigurna da bi mogla da ga preživi. Volim je i uvek ću je voleti, ona koja je bila najmajčinskija sestra na svetu, med i mleko, najveći talenat i zvezda na nebu, najvrednija i razumna, dan-danas tugujem za njom. Anju volim i pozdravljam, pošto će sa ovim statusom ona sama otići iz mog života, mada je, realno, to već učinila,“ napisala je pevačica.

Kristina je u svom saopštenju objasnila da je svađa između njih dve počela u vezi s njenim horom Hardkorus, jer Aleksandra nije stala u sestrinu odbranu kad je Roman izrekao uvrede na njen račun.

Kornelije Kovač nije bio raspoložen da razgovara o porodičnim problemima za Kurir.

Izvor: Kurir

POSLEDNJE VESTI