Prati nas

Vesti

Porodica Šaulić objavila zvanično saopštenje povom smrti Šabana Šaulića

Porodica Šaulić oglasila se danas zvaničnim saopštenjem, u kome su potvrdili da je folk legenda Šaban Šaulić izgubio život u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Nemačkoj.

“Sa velikim bolom i neizmernom tugom obaveštavamo vas da je danas prestalo da kuca veliko srce i da je utihnuo najlepši glas regiona kada nas je napustio suprug, otac, deda, kum i prijatelj Šaban Šaulić. Ljubav kojom je nesebično darivao sve oko sebe utkao je i u svoje pesme i naša želja je da tako ostane i upamćen, kao veliki umetnik, neponovljivi pevač, ali pre svega divan čovek! Porodica Šaulić se zahvaljuje svima na izrazima saučešća i molimo javnost da i u ovim teškim trenucima dostojanstveno sačuvamo uspomenu na Šabana.” navodi se u saopštenju dostavljenom medijima.

Šaulić je život izgubio nakon nesreće u kojoj je njegov vozač pod dejstvom alkohola udario u drugi automobil na autoputu u Nemačkoj. Prema nezvaničnim informacijama, nesreća nije bila uzrok smrti, već je folk pevač doživeo srčani udar nakon nesreće.

Nemačka policija objavila je snimak nesreće nije imalo vozačku dozvolui detalje, među kojima je i taj da vozač preminulog pevača.

2 komentara

2 Comments

  1. Kompleksasi

    17. 02. 2019. at 18:07

    Procitate li text pre objave?? Sram vas bilo. NIJE Sabanov vozac bio pijan, vec onaj koji ih je udario. Opet…..SRAM VAS BILO…

  2. lulu

    17. 02. 2019. at 22:19

    Tračaro, obrišite ovaj članak i napišite ispravan. Toliko barem pokojni Šaban zaslužuje.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top