Prati nas

Šokantno

Poručio Kardashianima: Vi ste obično smeće!

Doživele neprijatnost (foto: E! online)

Doživele neprijatnost (foto: E! online)

Sestre Kardashian, Khloe i Kourtney, doživele su neprijatnost u toku snimanja rijalitija Kourtney And Khloé Take The Hamptons kada su naletele na čoveka koji nije njihov fan.

U toku posete ostrvu na kome letuju bogataši, jedan od stanovnika im je stavio do znanja da nije srećan što borave tu. Kada je prolazila ekipa, nagnuo se kroz prozor svoje kuće i dobacio im: “Ko vam je dozvolio da dođete na ostrvo!?” 

Suprug Kourntey, Scott Disick je pokušao odbraniti sestre i opsovao mu, na šta mu je stanovnik odgovorio “Da, baš si pravi džentlmen. Vi ste obično smeće!” poručuo mu je prilično ljut stanovnik ostrva. Scott je počeo da se svađa na to sa njim, a on je okončao raspravu tako što je zatvorio prozor i otišao.

Ipak, kakva god bila drama, sestre Kardashian ovo nije nimalo dirnulo već im je samo odlično poslužilo kao dodatna promocija.

3 komentara

3 Comments

 1. Lala Kraljica

  24. 12. 2014. at 17:00

  One su prelepe, i ocigledno veoma uspjesne zene…..ovo je svet gde su se moralne vrednosti izgubile, ja i ne odobravam svaki njihov postupak, ali danas je to jedini nacin kako doci do uspeha….

 2. Jana

  26. 12. 2014. at 02:40

  Dajte snimak da se smejemo :D

 3. lana

  26. 12. 2014. at 09:49

  Pa i jesu he he dobro im je rekao. Ko su one? I sta su postigle u zivotu? Nista, osim Kim i njenog videa. Ako je to nekom uopste uspeh…..Dize se prasina za obicnim glupacama sa ogromnim dupetom. Eto kuda ide ovaj svet.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top