Posle 7 godina, majka slavnog pevača otkrila zašto ne priča sa njim!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Sheila, na proslavi svog rođendana, sa imitatorom svog sina! (izvor: Mirror)

Sheila Farebrother, majka popularnog britnaskog pevača Eltona Johna, napokon je otkrila zašto su njih dvoje u lošim odnosima nakon što je, za svoj devedeseti rođendan, izazvala pometnju unajmivši imitatora svog sina!

U intervjuu za Daily Mail, Sheila je otkrila da je glavni razlog što ne priča sa sinom svađa koju su njih dvoje imali oko pevačevog muža, Davida Furnisha.

„Jednom prilikom sam mu rekla: Više ti znači ta j***na osoba s kojom si u braku nego rođena majka“izjavila je Sheila. Dodala je da je posle zažalila zbog toga što je rekla, ali da Davida i dalje ne simpatiše.

Veruje da David Eltona namerno udaljava od njegovih najbližih prijatelja i da su sad zainteresovani samo za bogate i slavne ljude.

„Da mogu, Davida bih vrlo rado udarila!“ kaže Sheila. (izvor: Wenn)

Nažalost, Sheila nije ubeđena da će do pomirenja ubrzo doći, ali dodaje da je trenutno srećna i da je prešla preko svega što se dogodilo za tih sedam godina. Sheila nije prisustvovala sinovljevom venčanju 2014. godine, niti je još uvek upoznala svoje unuke. Iako sa svojom majkom ne priča, Elton joj i dalje pruža finansijsku podršku.

POSLEDNJE VESTI