Posveta nastradaloj pevačici: ‘Pesma za Keseniju’ na njen rođendan

Danijel je Kseniji posvetio pesmu za njen rođendan (foto: Screenshot)

Pevač Danijel Alibabić novom pesmom rešio je da sačuva sećanje na svoju tragično nastradalu prijateljicu Kseniju Pajčin.

On je danas, na njen rođendan, objavio spot za baladu pod nazivom Pjesma za Kseniju, koju su napisali Miloš Roganović i Flip Miletić.

“Srećan rođendan anđele moj ? Beskrajno hvala Filipu, Milošu, Alagću na pjesmi koja je trebala da zvuči baš ovako od početka do kraja. Đurđija,Filip, Bane, Olivera, Dušan, Ivan, Jana, Miroslav, Nemanja… Mislim da je suvišno da uopšte bilo šta kažem za ovaj vrhunski tim. Marina Skaljac hvala i tebi na podršci, društvu i ukusnim jelima ;) A sve ovo ne bi bilo ovako da nisu majka Ljubica i ujak Bata odlučili da snimimo spot za pjesmu koja je toliko snažna da sam siguran da dolazi i do njenih i do ušiju svih onih koji nažalost nisu više sa nama. Ksendžo, dok ja dišem i ti živiš”, napisao je crnogorski pevač na Instagramu.

Podsećanja radi, Ksenija i Danijel su snimili duet Supica, a samo nekoliko meseci kasnije je pevačicu ubio njen tadašnji dečko Filip Kapisoda. Pajčinova, koja bi danas napunila 39. godina, ubijena je 16. marta 2010. godine.

Povezane vesti

Back to Top