in ,

Potpuni slom: Bivša žena američke zvezde skuplja hranu po kontejnerima


Loni Willison, bivša supruga Jeremy Jacksona, zvezde TV komedije „Baywatch“, prvi put je viđena u Los Anđelesu nakon dve godine.

Ona je trenutno beskućnica i narkomanska zavisnica, a bori se i sa mnoštvom psihičkih problema, navode američki mediji.

Nekadašnji fitnes model živi na ulici od 2016. godine. Uhvaćena kako gura kolica u kojima je strpala sve što ima, Vilson je rekla za The Sun da se oseća dobro, kao i da joj pomoć nije potrebna. Tvrdi da nema kontakt sa svojim bivšim suprugom

“Nisam pričala sa Jeremyjem godinama. Nisam kontaktirala prijatelje. Nije mi potrebna pomoć. Osećam se dobro”, rekla je ona.

Jeremy i Loni su bili u braku dve godine. Od 2012. do 2014. godine. Razveli su se u decembru 2014, nakon što je Loni rekla da je Jeremy pokušao da je udavi na spavanju.

U razgovoru za The Sun, insistirala je da može da živi sama na ulici.

“Nemam mobilni telefon. Imam hranu i imam gde da spavam. S vremena na vreme imam neki novac, a hrane ima na pretek u kontejneru i pored prodavnica”, rekla je ona.

Loni, koja je nekada bila zvezda naslovnice australijskog Glam Fit magazina, sada izgleda “uništeno” – fali joj nekoliko zuba, ošišala se kratko i ofarbala u roze.

“Nikoga nije briga za mene. Ne žele da me vide, niti ja želim da vidim njih”, rekla je ona, uprkos činjenici da su njeni poznati prijatelji pokušavali da joj pomognu dva puta tokom 2018. godine.