Zvezda serije Baywatch uhapšen zbog ubistva

Brani se rečima da je bilo iz samoodbrane! (foto: imgkid)
Brani se rečima da je bilo iz samoodbrane! (foto: imgkid)

Zvezda serije Baywatch Jeremy Jackson uhapšen je prošlog petka, jer je, navodno izbo čoveka nožem u naselju Vestlejk, u Los Anđelesu.

Prema podacima iz šerifovog zavoda u Los Anđelesu, Jackson je pobegao sa lica nesreće pre nego što je došla policija. Nepoznata žrtva je pretrpela ozbiljne povrede u gornjem levom delu tela, a napadača su očevici identifikovali pod imenom Hobie, što je ime osobe koju glumi u popularnoj seriji.

Sledećeg dana policija je dobila poziv da se napadač koji odgovara opisu ubice šeta istim komšilukom, za koga se isposvatilo da je ipak Jeremy, koji je kasnije uhapšen i istog dana, nakon davanja izjave, pušten na slobodu. Prema rečima magazina TMZ, on je izjavio da je morao da reaguje jer je bio ugrožen, te je stoga to učinio iz samoodbrane.

Nekadašnji miljenik žena, danas prestupnik! (foto: Glamourland)

Glumac je već ranije imao problema sa zakonom, i to 2005, dok je još trajalo snimanje serije Baywatch, kada je uhapšen jer je u njegovoj kući pronađena laboratorija za proizvodnju metamfetamina. Pored toga, privođen je i zbog posedovanja narkotika, a od zavisnosti od alkohola se borio dugi niz godina.

Svoje tvrdnje da se konačno ‘očistio’ od droge i alkohola je potvrdio 2011, gostujući u emisji Celebrity Rehab with Dr. Drew, ali je već četiri godine kasnije izbačen iz rijalitija Big Brother UK jer je, u pijanom stanju, skidao pred kamerama manekenku Chloe Goodman.

Povezane vesti