Glumac napravio skandal: iz kuće Velikog Brata u zatvor!

Problematični glumac ( foto: The Sun )
Problematični glumac (foto: The Sun)

Jeremy Jackson je trenutno pod istragom zbog skandala koji je napravio u kući Velikog Brata, zbog čega je i izbačen iz iste.

Glumac koji je našoj publici najpoznatiji po ulozi Hobbyja Buchannona, sina Mitcha iz serije Čuvari plaže, napravio je pravu scenu u pripitom stanju. Dok je povraćao u kupatilu njemu je pritrčala u pomoć jedna od ukućanki ovog serijala u kom se za vrednu nagradu i naklonost publike nadmeću poznate ličnosti.

Ipak, taj gest dobre volje se poznatoj manekenki Chloe Goodman obio o glavu jer je Jeremy iskoristio trenutak njene nepažnje da joj strgne ogrtač koji je nosila zbog čega su kamere usnimile njene obnažene grudi.

Chloe je istrčala iz WC-a i vidno potresena se požalila ostalim ukućanima zbog ovog nesmotrenog postupka pripitog glumca, a produkcija šou programa je donela odluku da ga izbaci iz kuće Velikog Brata, iako se on kleo da nije znao da ona nema ništa ispod bade-mantila.

Model na udaru pijanog glumca (foto: Mirror)

Loni Wilinson, bivša supruga Jeremy Jacksona i, takođe, jedna od ukućanki, je posavetovala Chloe da tuži njenog bivšeg muža i tako ne ponovi grešku koju je ona napravila kada ju je on napao u avgustu prošle godine.

“Ja ga nisam prijavila kada jer sam bila uplašena. Tada sam bila u jako lošoj životnoj situaciji i nisam želela da ga pošaljem u zatvor. Ali nakon ovoga što se desilo shvatila sam da sam trebala to da uradim jer onda verovatno Chloe ne bi prolazila kroz ovo što trenutno prolazi”, izjavila je ona u ispovedaonici.

Inače, ako se pitate kako je on izgledao u seriji, evo podsetnika!

Jeremy kao Hobbie
Jeremy kao Hobbie

 

Povezane vesti