in

Prepucavanja poznatih: ovo su najbrutalnije uvrede!


12-17-12-Tabloids-Feature2

Uprkos novcu i slavi koje imaju, poznati umeju da budu i te kako svadljivi i zavidni, naročito prema svojim kolegama. Evo nekoliko poznatih ličnosti koje nisu štedele pogrdne reči, a bogami ni psovke, zbog nekih gestova svojih kolega ili pak zbog povređene sujete.

Christina Aguilera i Lady Gaga

Pomirenje u nastupu uživo (foto: printscreen)
Pomirenje u nastupu uživo (foto: printscreen)

Pevačica Christina Aguilera nikada nije bila fan svoje koleginice Lady Gage. Na samom početku Gagine karijere 2008. godine, mnogi su je upoređivali sa Christinom. Njoj se to nije nimalo dopalo pa je porekla svaku sličnost okrutnom izjavom, “Nedavno su me obavestili o postojanju dotične osobe. Da budem iskrena, nisam baš sigurna ko je to. Čak ni da li je u pitanju muškarac ili žena.”

Elton John i Madonna

elton-madonna
Nekada su pevali zajedno, a sada… (foto: reuters)

Britanska muzička zvezda Elton John nije štedeo pogrdne reči na račun pop kraljice Madonne. Na dodeli nagrada magazina Q 2004. godine rekao je, “Madonna je nominavana za najbolji nastup uživo? Odje*ite! Otkada se pevanje na plejbek smatra nastupom uživo? Izvinjavam se, ali ako neko samo otvara usta uz plejbek a kartu za svoj koncert naplaćuje 75 funti, treba ga upucati!”

Patrick Carney i Justin Bieber

carney-bieber

Bubnjar grupe Black Keys, Patrick Carney, je nekoliko puta u javnosti osuo paljbu po Justinu Bieberu. Na dodeli nagrada Grammy 2013. godine navukao je gnev Justinovih fanova izjavom da “dotični treba da bude ponosan na novac koji je zaradio budući da ne stvara pravu muziku” . Belieberi su nakon toga Patrickov Twitter zasuli najpogrdnijim uvredama. Godinu dana kasnije, Carney je u intervjuu za Rolling Stone izjavio da je “Bieber najobičnija neodgovnorna šup*ina i je*eni moron zato što svojim fanovima nije rekao da ga ostave na miru.”

Trent Reznor i Marilyn Manson

Trent izvređao Marilyna (foto: Universal)
Trent izvređao Marilyna (foto: Universal)

Član benda Nine Inch Nails, Trent Reznor, poznat je po svom oštrom jeziku. Evo šta je 2009. godine u intervjuu za magazin Mojo rekao o svom kolegi Marilynu Mansonu, “On je užasan tip koji bi gazio i preko mrtvih zarad slave i novca. Prešao je svaku granicu pristojnosti. Alkohol i narkotici zavladali su njegovim životom, sada je običan izrodigrani klovn.”

Pink i Kanye West

Pink izvređala kolegu (foto: furinsider)
Pink izvređala kolegu (foto: furinsider)

Dodela MTV Video Music Awards 2009. godina ostala nam je u sećanju po ispadu poznatog repera Kanye Westa. Naime, Kanye je bio jako razočaran što je nagradu za najbolji spot u ženskoj konkurenciji dobila Taylor Swift, a nezadovoljstvo je pokazao tako što je mladu pevačicu prekinuo usred govora i rekao da je Beyonce ta koja je zaslužila nagradu, a ne Taylor! Pink je ovaj reperov gest jako naljutio pa je u jednom svom twittu, Kanyea nazvala “najvećim gov*etom na planeti”, a sa uvredama na njegov račun nastavila je i u emisiji Today Show. “Mislim da je Kanye idiot. On je obično đubre”, izjavila je Pink u emisiji.

Beth Ditto i Katy Perry

Iznervirala je pesma! (foto: jjared/dlisted)
Iznervirala je pesma! (foto: jjared/dlisted)

Beth Ditto, poznata pevačica i aktivista LGBT pokreta, 2009. godine je u intervjuu za magazin Attitude izjavila da mrzi Katty Perry i njen hit I kissed a girl. Mrzim Katy Perry i njenu pesmu koja je uvreda za pripadnike gay kulture! Iskorišćava našu kulturu samo da bi privukla pažnju muškaraca i napalila ih, a ona sama nije lezbijka“, rekla je revoltirana Beth.

Gene Simmons i Rihanna

Nazvao Rihannu karaoke pevačicom (foto: boombox)
Nazvao Rihannu karaoke pevačicom (foto: boombox)

 

Frontmen benda Kiss, Gene Simmons, iskoristio je konferenciju za štampu povodom svoje turneje sa bendom Motley Crue, kako bi uvredio pop zvezdu Rihannu. “Na našim nastupima nema karaoke pevača. Nema lažnih sra*a. To prepuštamo, Rihanni i sličnima”, bio je okrutan Simmons.

Dave Grohl i Courtney Love

Uvrede pljuštale sa obe strane (foto: arhiva)
Uvrede pljuštale sa obe strane (foto: arhiva)

Dave Grohl i Courtney Love su se bezbroj puta “prepucavali” preko novina. Dave je u jednom intervjuu udovicu svog pokojnog kolege iz benda Nirvana nazvao “je*enom ružnom ku*kom”, a Courtney mu je uzvratila istom merom nazvavši Grohla “bednim mediokritetom kog je njen pokojnu suprug Cobain prezirao”.

J.V.M./Tračara