Prati nas

Vesti

Prija i Filip se posvađali tri dana nakon svadbe

Nakon idilične svadbe usledila je i prva bračna rasprava

Prijovićka i Filip na venčanju Instagram

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović organizovali su venčenje koje je pratila cela Srbija. Ali kako prenose domaći mediji, nakon idilične svadbe usledila je i prva bračna rasprava.

Naime, pevačica je svoje letnje nastupe zakazala nekoliko meseci pre venčanja, ali problem je nastao jer njen suprug očekuje od nje da peva kao Aleksandra Živojinović a ne Prijović.

‘’Sve je počelo kada se približio njen nastup na jednom prestoničkom splavu. Iako neko vreme zbog svadbe i velikog broja obaveza nisu pričali na tu temu, Filip je izrazio želju da se na prvom nastupu posle venčanja Aleksandra pojavi kao Živojinović. Aleksandra je u prvi mah mislila da se našalio i sve joj je to bilo simpatično, ali kako je Filip danima više puta spominjao da želi da ona nastupa kao njegova supruga i pod njegovim prezimenom, pevačica je shvatila da je stvar ozbiljnija nego što je mislila’’, piše Alo.

Izvor blizak paru kaže da se Aleksandra plaši da će promena prezimena odbiti publiku u inostranstvu.

‘’Ruku na srce, nikome ko ima uspešnu karijeru takva odluka ne bi teško pala. Sa Filipom sam razgovarao o tome i stopostotno sam stao na Aleksandrinu stranu. To je velika stvar i možda on nema svest o tome koliko to može da utiče na karijeru njegove žene, ali zaista može. Aleksandra obožava njihovo prezime – da nije tako ostavila bi svoje na dan venčanja, ali saradnici su je savetovali da dobro razmisli da li će pristati da u najavama za velike koncerte i nastupe bude Živojinović. Zato se malo i uplašila’’, kaže izvor i dodaje da je Filip sa nelikoli vlasnika klubova već dogovorio da na bilbordima i flajerima Prijović promene u Živojinović.

‘’Iako je Aleksandra otvoreno rekla da joj treba vremena da razmisli, Filip je uzeo stvar u svoje ruke i već pripremio teren. Sa nekoliko vlasnika i menadžera već je napravio flajere na kojima umesto njenog devojačkog piše Živojinović. I sam je priznao da je čudno, ali se teši time da će se ljudi vremenom navići. On nema zlu nameru i Aleksandru voli više od svega, ali želi da ona ponosno nosi svoje novo prezime i smatra da porodica treba da bude ispred karijere’’, zaključuje izvor za kraj.

1 komentar

1 komentar

  1. Nina

    29. 06. 2018. at 22:02

    Izmisljotina…

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top