in

Prijovićka i Filip iskeširali 530.000 evra za kuću


Aleksandra Prijović i njen suprug Filip Živojinović su pre nekoliko meseci kupili kuću na Bežanijskoj kosi, tako da su im sada prve komšije zvezde poput Lepe Brene, Ilde Šaulić, Ace Pejovića, Nade Obrić, Dragana Stojkovića Bosanca i Keba.

Iako se bračni par tek nedavno preselio na Bežanijsku kosu, sve njihove komšije već znaju koja kuća ‘vojvođanka’ je njihova.

‘’Oni su kupili kuću koja pripada ‘vojvođankama’. Tako ih zovu zbog njihove spoljašnosti. Sve su kuće u tom nizu iste, uske su i visoke i naslanjaju se jedna na drugu, za razliku od ‘karingtonki’, na primer, koje su potpuno drugačije, a nalaze se samo dve ulice niže. Inače, viđam ih po komšiluku jer svaki dan moram malo da prošetam, zbog zdravlja. Oboje su kulturni, ljubazni, i uvek se lepo jave svima. Filipa znam od rođenja, jer ovde živim već skoro pola veka’’, objašnjava za Alo Jeremija Rakić, komšija Prije i Filipa.

Kako je ispričao, u komšiluku se šuška da su Aleksandra i Filip za kuću dali čak 530.000 evra, i to u kešu!

’’Njima je kuću prodao građevinac koji ju je kupio od bivšeg vlasnika. Tom prvom vlasniku je valjda trebao novac, pa je žurio sa prodajom i građevincu je kuću dao ispod cene, za 200.000 evra. Ovaj ju je, nakon samo dva meseca renoviranja prodao Aleksandri i Filipu za 530.000 evra! Kuću je ostavio samo na stubovima, izgradio je, podigao je’’, priča gospodin Rakić, koji je i više nego upućen u detalje.

‘’Ta kuća nije bila velika, ali ju je investitor koji ju je kupio od starog vlasnika napravio da bude velika. U tom nizu se svaka kuća naslanja na onu do nje, pa tako niko nema potpunu privatnost. Ova koja se lepi na Filipovu i Aleksandrinu je sirotinjska u odnosu na ovu koju su oni kupili. Investitor ju je skroz izmenio, i sad ona odskače u odnosu na ove druge kuće u nizu’’, priča komšija i nastavlja:

‘’Prema prvobitnom urbanističkom planu, ‘vojvođanke’ nemaju stepenice unutra, već one idu iz dvorišta. Limene su i ružne, a da ne pričamo kako to izgleda zimi kad zaledi. Međutim, u njihovoj kući je investitor dodao stepenice, ali njihove komšije i dalje imaju te spoljne stepenice, i kada iz prizemlja idu na gornji sprat iz svoje kuće, moraju iz dvorišta da se popnu na sprat i tako im pogled pada na Aleksandrinu i Filipovu dnevnu i spavaću sobu’’, objašnjava komšija i dodaje kako oboje dobro zarađuju, ali im i pored toga finansijski pomažu Brena i Boba.

’’Ova mala (prim. aut. Aleksandra) ima stan od 100 kvadrata na Voždovcu. Ne znam da li ga je prodala, ili su ga izdali. Ona i Filip drže restoran koji dobro radi, a i ona sama odlično zarađuje kao pevačica. Brena i Boba su im pripomogli takođe, ali su kuću kupili za keš, a ne na kredit kako se pisalo po novinama’’, rekao je komšja za kraj.