in

Prijovićka i Filip prave venčanje na Maldivim


Jedan od najpopularnijih domaćih parova Filip Živojinović i Aleksandra Prijović su se nedavno verili u Sjedinjenim Američkim Državama. A kako saznaju domaći mediji, venačnje će se održati već za par meseci i to na egzotičnoj lokaciji.

Naime, par će sudbonosno ‘da’ izgoboriti već na jesen na Maldivima, a potom će brak sklopiti i u crkvi u Beogradu, gde će se održati i gala slavlje. Za ovo venčanje su odvojili neverovatnih 100.000 evra i prisustvovaće oko 500 zvanica. U pripremi za slavlje učestvuju porodice Živojinović i Prijović, ali i Filipova majka Zorica Nakić i sestra Iva. Goste će zabavljati pevači iz Granda, a mlada će nositi unkatnu venčanicu.

Da su pripreme za gala svadbe u toku potvrdili su i Boba Živojinović i Lepa Brena.

“Veoma smo srećni i zadovoljni. Jeste da smo se iznenadili, ali to je bilo ono prijatno i lepo iznenađenje. Oduševili smo se kada su nam javili da će se venčati. Želimo im sve najlepše u životu. Eto, vreme leti, deca su odrasla. Mi smo tu da im pomognemo sa ceremonijom, koja mora da bude onako kako dolikuje. Baš mi se sviđa prsten koji je Filip odabrao za buduću mladu’’, rekla je Lepa Brena, a ponosni otac je dodao i:

‘’ Mi se već spremamo za svadbu. To će biti gala venčanje. Njih dvoje to i zaslužuju. Sve će biti na visini zadatka. Ponosan sam na njih. Tačan datum još ne znamo, ali siguran sam da ćete vi novinari saznati pre nas roditelja’’, piše Kurir.