in

Pročitajte emotivnu poruku kojom se Milica Pavlović oprostila od deke

On joj je bio i najveća podrška tokom građenja karijere

Milica Pavlović ostala je bez deke Vladimira, koji ju je zajedno sa bakom Radom odgajio.

On joj je bio i najveća podrška tokom građenja karijere, a na Instagramu se od njega oprostila emotivnom porukom.

“Pišem, brišem… Razmišljam da li da podelim ili ne… Bojim se da ga neću dovoljno dobro opisati… Dragi moji, ja sam oduvek imala svoj san, sada ga živim, ali bez njega uz sebe, njega koji mi je bezuslovno verovao i koji je bio spreman da učini apsolutno sve samo da ja budem srećna, ne bih uspela. E to je ono pravo. Moj deda, gospodin, Vladimir. Njemu ništa nije bilo teško – da mi pronađe profesora solfeđa, odveze do diskoteke, kupi najkraću suknjicu, omiljeni slatkiš, uplati časove pevanja, dolazi svakog vikenda da me podrži u takmičenju, gleda svaku emisiju gde gostujem… Bio je moj oslonac, moja podrška, moja snaga. Moje sve”, počela je Milica.

“Zahvalna sam životu na privilegiji da odrastem uz takvog čoveka, jer sve što ja jesam – on me je naučio. On i gospodja Rada. Sve što sam postigla u životu – postigla sam na krilima njegove ljubavi i podrške. I sve buduće lepe dane, uspehe, sreću posvetiću njemu. Jer on je živeo za to da ja budem srećna. I biću najbolja verzija sebe, zbog njega. Bio je najponosniji na to što sam njegova unuka i daću sve od sebe da nastavi da živi kroz mene. Dugujem mu, za sve što mi je bezuslovno pružio u životu…“ rekla je Milica i poručila:

„I da, nemojte se stideti starijih i odbacivati ih jer to nije “in”. Nemojte biti uniformisani, bezlični i zarobljeni u okviru. Uskraćujete sebi najlepše momente pažnje, vaspitanja i ljubavi. Dude, voli te tvoja Milica. Zauvek.“