Od ljubavi do uvreda: Ovako je puklo prijateljstvo Jelene Karleuše i Ane Nikolić

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Od ljubavi do uvreda: Jelena Karleuša i Ana Nikolić nekada su zajedno gostovale u emisijama, razmenjujući komplimente i poljupce. Sve to sada su zamenila prepucavanja na Instagramu.

Medijski rat Ane Nikolić i Jelene Karleuše ovih dana je jedna od glavnih tema.

Mnogima je poznato da su ove dve pevačice javno hvalile jedna drugu, a svojevremeno su gostovale u jednoj emisiji gde su se na kratko poljubile u usta.

Ipak, odnos je vremenom zahladneo, a prošle godine Jelena je zamerila Ani između ostalog i ono što je govorila o Paradi ponosa koja se održala u Beogradu.

Jelena Karleuša i Ana Nikolić zaratile oko Prajda

„Nema potrebe da se šeta i paradira, koga briga kog si ti opredeljenja. Ja nosim krst i to je to. Ili sam gej ili nisam gej, zašto nekoga mora to toliko da zanima. Protiv gej parade sam isto kao i crkva! Šta sad, ja koja sam strejt treba da šetam po gradu i govorim da sam strejt?!“, rekla je Ana za medije, a ubrzo se oglasila na Instagramu:

„Za ove ‘mause’ koji pokušavaju da okrenu poentu moje priče na temu „Gej parade“. Izvinite nisam vas pratila. Svi znaju da podržavam gej populaciju. I uvek sam. Ne podržavam paradiranje kao stil života. Da li se radi o s***ualnom, verskom ili kom god opredeljenju. Kao što ne podržavam ni paradiranje statusnim simbolima.“

Jelena Karleuša je u javnim istupima zamerala Ani što se druži sa Cecom Ražnatović, a na Instagramu je otkrila kako je zabrinuta za koleginicu.

„Ženo, saberi se“

„Šeruju tvoje snimke iza tvojih leđa i smeju ti se! Saberi se! Mediji i novinari ti nisu prijatelji! Koriste te da te ismevaju i objavljuju užasne snimke i slike uz opise „pijANA“ i ostale opise tvog stanja! Saberi se! Tebi je potrebna pomoć! Stručna pomoć. Ovo ne pišem da vređam, naprotiv. Tebi je potrebna ljubav i podrška porodice! Gde su?! Meni pretiš tužbom dok ti Nanogica lajkuje te budalaštine? Iza leđa ti ne misli ništa dobro, znam“, rekla je Jelena.

Najnoviji sukob je nastao kada je Jelena još jednom istakla da je zabrinuta za koleginicu, koja je zakazala koncert 7. okrobra 2023. godine u Štark areni.

„Nažalost, ovih dana smo svi svedoci tužnog ponašanja nekada divne osobe i nekadašnje zvezde Ane Nikolić. Njeno okruženje, prijatelji i novinari kojima daje intervjue su uglavnom u paklu narkotika i utuče na Aninu krnju ličnost na najgori mogući način. To je put bez povratka. Ne pišem ovo zbog svakodnevnih javnih uvreda na moj račun sa njene strane, na to sam navikla. Iz sažaljenja i ne reagujem. Pišem ovo jer se ljudski i iskreno, plašim najgireg po nju. Ako ovako nastavi, ona možda neće doživeti koncert koji najavljuje…. Ljudi, zar ne postoji niko ko može pomoći ovoj nesrećnoj ženi“, napisala je Karleuša na svom Instagram profilu a Ana joj je žestoko odbrusila, te se dotakla Jelenine navodne afere sa fudbalerom Ognjenom Vranješom.

„Moja draga Jelena, jer ne mogu da kažem koleginica (jer ne zna da peva), tobože se sekira za mene. Preporučila bih joj da se ipak vrati na saigrače svog bivšeg muža i sa njima se dopisuje jer ja za nju nemam vremena. Pevam trenutno u studiju novu pesmu koja govori o ljubavi, a dotična za tu reč ne zna značenje i ne bih da sebi i publici kvarim utisak, jer pažljivo moram da otpevam nekoliko harmonija. Može da mi bude gost na koncertu, ali kao igračica u plesnoj grupi“, glasio je Anin odgovor na Instagramu.

POSLEDNJE VESTI