in

Rada i Haris planiraju tajno venčanje na egzotičnoj destinaciji


Rada Manojlović i Haris Berković  smatraju da je pravo vreme da ozvaniče svoju vezu brakom, zbog čega planiraju da se uskoro venčaju, ali tajno bez pompe i medija.

Kako domaći mediji saznaju, u njihovom planu je da se zavetuju na večnu ljubav na nekoj plaza na egzotičnoj destinaciji, ali ne mogu da se odluče između Maldiva i Bora Bore.

„Rada i Haris su konačno prevazišli, što bi se reklo, sve dečke bolesti. Njihova ljubav je posle mnogo burnih svađa, nesporazuma i prepirki konačno stabilna i čvrsta, pa su zato i rešili da je ozvaniče. Međutim, to zasad kriju od javnosti jer ne žele da se nešto izjalovi. Tu vest nisu čak saopštili ni članovima porodice, nego za nju zna samo nekoliko bliskih prijatelja. Oboje su imali turbulentan period jer pevačicu nije prihvatio Berkovićev otac, ali i tu je sada sve u najboljem redu“, priča izvor Kurira.

On kaže da su oboje presrećni i da jedva čekaju da postanu muž i žena.

„Rada je prethodnih meseci radila punom parom po celoj Evropi, a i Haris je imao dosta posla po Bosni. Slobodno vreme su iskoristili da bi bili zajedno i sada planiraju venčanja. Verujte da su oboje baš uzbuđeni i da jedva čekaju da postanu muž i žena. Rada je oduvek želela da se uda u beloj venčanici i na plaži i sada će joj se to i ostvariti. Oni su već dobili ponude u vezi sa kompletnom organizacijom najvažnijeg dana i na Maldivima i na Bori Bori i ostalo je samo da se odluče gde će, da spakuju kofere, uživaju i da se vrate kao bračni par na Balkan“, zaključuje izvor.