Prati nas

Rada Manojlović kupuje stan u Beogradu na vodi

Vesti

Rada Manojlović kupuje stan u Beogradu na vodi

Komšinica će joj biti Viki Miljković

Jedna od najtraženijih srpskih pevačica Rada Manojlović, koja već godinama živi u Beogradu kao podstanarka, budući da je svoj novac ulagala u spotove, pesme, kao i kuću u Četerežu, rešila je konačno da kupi svoj stan u srpskoj prestonici. 

Kako saznaju domaći mediji, ona je neko vreme merkala nekretnine na Vračaru i Crvenom krstu, ali se na kraju odlučila za stan u Beogradu na vodi.

“Rada je konačno poslušala savet kako članova porodice, tako i kolega, ali i Harisa da je vreme da se skući. Svi razumeju to što ona ulaže u pesme, spotove i u kuću u selu, ali joj to neće uštedeti novac koji daje svakog meseca za rentu. Saradnici su uspeli da je ubede da joj fanovi neće zameriti ako ne snimi jedan spot i neće zbog toga manje voleti njenu pesmu, a to će rešiti njeno stambeno pitanje. Razmišljala je gde da kupi stan, gledala je na nekoliko lokacija, prioritet joj je bio Vračar. Međutim, kada su joj kolege predložile da pogleda stanove Beograda na vodi, Radi se svideo kompleks, a posebno jedan stan koji je komforan i sunčan. Dugo je vagala i odlučila da ga kapariše”, rekao je izvor blizak pevačici za Scenu.

Stan se nalazi odmah do jednog od tri stana koje je kupila Viki Miljković, pa će ubuduće biti komšinice.


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top