Rada Manojlović ocrnila estradu: To je jedno selo i neopisiva zloba

Radmila Manojlović je prezadovoljna kako se zavrtela njena nova duetska pesma Svadba, koju je uradila sa kolegom Emirom Đulovićem. Numera je danima u trendingu i broji milionske preglede, međutim, pevačica je razočarana jer joj kolege nisu čestitale ovaj uspeh.

“Nikada mi manje kolega nije čestitalo! Verovatno su svi preokupirani svojim problemima i obavezama, verujem da nisu stigli da mi čestitaju. Kolege od kojih nisam očekivala čestitke su me zvale, a oni od kojih sam očekivala, još se nisu javili”, izjavila je pevačica pa dodala:

“Ja sam inače neko ko čestita i autorima pesme i kolegama… Smatram da je to kolegijalno, svi smo mi na istoj strani, a baš ovakve pesme kakva je moja nova su dobar znak za estradu i sve moje kolege. U vremenu kada je trend nešto drugo, super je što je prošla i pesma koja je sasvim drugačija, pravi je narodnjak. Pesma je van svega što se sada sluša, a to je dobar znak za moje kolege, kompozitore…”, priča pevačica.

Rada kaže da je jako razočarana kolegijalnim odnosima koje imaju pevači na estradi:

“Zato što meni nije jasno zašto ljudi misle da se ništa ne zna. Svi sve znamo, svako zna nekog, svako je s nekim dobar, a estrada nije ništa veće selo od mog Četereža. Iz jednog sela sam došla u drugo. Svako svakome nešto prenese, pa onda to druženje mnogo govori i pokaže ti neke stvari, tako da ja znam šta mi ko misli dok se sa mnom srdačno pozdravlja. To je neopisiva zloba. U poslednjih godinu dana na estradi sam spoznala iskonski zle ljude. To nisam ranije viđala. Ranije su mi novinari bili zli, dok nisam skontala da vi ništa ne izmišljate i mnogo ste mi puta otvorili oči”, priča pevačica, pa otkriva i da je posebno razočarana u jednu poznatu koleginicu koja je otvoreno slala poruke i fotografije njenom dečku.

“Sedeli smo na ručku kada je jedna jako poznata pevačica počela da mu šalje poruke, između ostalog i donji veš na slikama i neke neumesne poruke. Odmah ju je pozvao da joj kaže da to više ne radi i da je u ozbiljnoj vezi. Ali nakon nekoliko dana ona je nastavila po svome. Nisam mogla da verujem dokle ide ženska zloba i na šta je sve spremna. Plakala sam danima i bila na lekovima, jer sam mislila da joj Haris daje povoda, ali zaista nije. Uverio me je u to. Taj ološ ne želim više da vidim! Ne bih da otkrijem koja je osoba u pitanju, reći ću samo da je mlađa i da je i tek kako poznata, pevamo istu vrstu muzike. Često menja boju kose, a ja joj želim sve najbolje i da nađe sreću u ljubavi”, izjavila je za Skandal.

Total
1
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Zavist na modnoj pisti: Hailey Bieber bila ljubomorna na Kendall i Gigi

Next Article

Nikola Đuričko karijeru gradi u Holivudu

Related Posts