in

Rada Manojlović u strahu za oca zbog korona virusa


Rada Manojlović danima brine za svog oca Radeta, jer smatra da se neodgovorno ponaša prema sebi u ovim teškim trenucima kada vlada korona.

Pevačica pokušava da ga spase od najgoreg, pa mu je naredila da ne mrda iz kuće, a ona će se pobrinuti za sve što mu je neophodno!

„Rada sve vreme paniči, baš je van sebe i ne zna na koju će stranu! Pošto su joj nastupi otkazani, ona iz stana ne izlazi, ali ludi od brige za oca koji ima probleme sa visokim pritiskom i često je sklon malaksalosti, a uopšte se ne pridržava pravila. Ide po bašti i radi, gaji stoku i živinu i stalno je van kuće u Četerežu,“ otkriva izvor STAR magazina i dodaje:

„Rada ga je pozvala i poprilično oštro mu sasula u lice: Pusti stoku i baštu! Nek propadne sve ako treba. Bitno je da ti sačuvaš svoje zdravlje i da preživiš! Ne želim da te izgubim! Baš je bila ozbiljna dok je vikala je njega, a on je samo ćutao,“ rekao je izvor za STAR kome se Rada i sama požalila da ne zna šta da radi sa njim.

„Čak je u dogovoru sa sestrom Majom odlučila da je najbolje da tatu drži na oku, pa će ona biti više u selu nego u Beogradu. On je negodovao, jer nije navikao da bude zatvoren u kući, voli da šeta i uvek nešto radi po dvorištu, ali nema kud. Morao je da popusti, pa sada izlazi samo kad mu treba svež vazduh da udahne, a poslove je zapostavio dok se ne vidi da li će virus nastaviti da se širi,“ ispričao je za STAR izvor blizak pevačici.