Prati nas

Šokantno

Rajko Šerifović dobio ponudu da uđe u rijaliti kako bi ocrnio ćerku

(foto: Instagram)

(foto: Instagram)

Rajko Šerifović, otac popularne pevačice Marije Šerifović, već neko vreme javno proziva svoju ćerku, a sada je dobio ponudu da to radi i u rijalitiju.

Naime, Rajku je ponuđeno da uđe u rijaliti, a od njega zahtevaju da otkrije sve o braku sa Vericom, ali i seksualnim sklonostma svoje ćerke. Ovu glasinu je potvrdio i Rajko lično, ali nije otkrio da li će prihvatiti ponudu.

‘’ Dobio sam ponudu, polaskan sam, a i imao bih svašta da kažem. To bi mi finansijski pomoglo, jer sam u velikom problemu. Svaki dinar mi treba. Imam velike troškove, advokat koji me zastupa radi na veresiju. Pa bivša žena mi duguje 80.000 evra! Nisam bio cveće, ali ipak sam ja stvorio Vericu i Mariju, a sada sam na ulici. Međutim, ne znam da li da prihvatim, budući da imam spor za sporom sa Vericom zbog kuće i ne želim to da odlažem. Zvanično, nisam dao svoj pristanak, ali nisam ni odbio’’, izjavio je Rajko.

Jedan od razloga zbog kojeg razmišlja da li da prihvati odluku ili ne, jeste i sumnja da će u rijaliti pozvati i Vericu.

‘’Šta ako je Verica gurnula neke pare i hoće da me ukopa? Čim me zovu, sigurno su spremili nekog protivnika. Želim da sve bude čisto, a ne da me montiraju. Organizatori treba da budu malo konkretniji, pa videćemo’’, rekao je Rajko.

Marija nije htela da se oglašava ovim povodom, ali je zato Verica kratko odgovorila: ‘’Nemam komentar’’, prenosi Srbija Danas.

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top