Rambo Amadeus predstavlja Crnu Goru na Evroviziji!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Iako se šuškalo da će Crna Gora 2012. godine ostati bez predstavnik na Evroviziji u Azerbejdžanu, Crnogorci su ipak odlučili da se pojave na ovom prestižnom muzičkom takmičenju.

Generalni direktor Radio-televizije Crne Gore Rade Vojvodić saopštio je juče da će ih predstavljati Rambo Amadeus.

„On nije tipičan predstavnik ovih prostora. Nije ni tipičan muzičar. Ima jednu važnu crtu, koja ga odvaja od ostalih muzičara. Takođe je popularan na prostoru nekadašnje Jugoslavije, a još je i ambasador Unicefa. Sve je to sjajna preporuka i velika mogućnost za promociju Crne Gore kao države“, rekao je je Vojvodić, prenose Vijesti.

Na zvaničnom sajtu Ramba Amadeusa potvrđena je vest, uz izjavu da Rambo želi da podstakne razvoj ekonomije i turizma Crne Gore.

„Moj zadatak je da ovim projektom dodatno brendiram Crnu Goru kao atraktivnu turističku destinaciju, što je mnogo inspirativnije i teže od pravljenja same pesme. Intenzivan razvoj turizma u Crnoj Gori ubrzaće razvoj čitave regije i otvoriti mnogo radnih mesta. Moje pojavljivanje na Evrosongu je samo mudro odabrano sredstvo da se taj kompleksni cilj ostvari“, poručuje Rambo.

Šta mislite, hoće li Crna Gora sa Rambom Amadeusom kao predstavnikom uspeti da uđe u finale? Niko od prethodnih predstavnika naših suseda to nije uspeo, a njihov najveću uspeh do sada je 11. mesto u prvom polufinalu 2009. godine.

POSLEDNJE VESTI