in

Raskalašni milijarder: Boki 13 orgijao sa srpskim političarem?


U telefonu uhapšenog makedonskog voditelja i bivše rijaliti-zvezde Bokija 13 policija je pronašla šokantnu prepisku sa jednim srpskim političarem, pišu mediji.

Pronađene su čak i eksplicitne fotografije njihovog intimnog druženja i one su sada u posedu istražnih organa u Skoplju, koji utvrđuju da li veza voditelja i srpskog političara ima veze sa aferom ”reket”, koja danima trese Makedoniju.

„Policijski inspektori koji su uhapsili Bokija 13 i oduzeli mu telefon bili su bukvalno šokirani kada su videli čega sve ima u njemu. Između ostalog, pronađen je ogroman broj poruka koje je voditelj razmenio sa političarem iz Beograda, kao i dva video snimka, pored mnogo fotografija,“ tvrdi izvor.

„U jednoj od tih poruka Boki 13 najavljuje da će u najskorijem roku doći u Srbiju i da jedva čeka da se vide, a političar mu odgovara da je on nestrpljiv i da se što pre sastanu,“ prenosi Srpski telegraf.

Radi se, inače, o srpskom političaru koji često putuje i objavljuje slike sa različitih destinacija, a pre nekoliko meseci na društvenim mrežama objavio je fotografiju upravo iz Skoplja.

U Makedoniji je afera ”reket” danima glavna tema, nakon što je Boki 13 uhapšen, pošto je od jednog biznismena uzeo milion evra kao deo sume od osam miliona evra, za koju bi mu izdejstvovao da se obustavi postupak protiv njega. Italijanski mediji objavili su čak i snimke odnošenja novca.