Search
Close this search box.

Rasplakao Karleušu, pa Popović zbog njega prekršio pravila takmičenja

(foto: Facebook/Screenshot)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

(foto: Facebook/Screenshot)

Pored skandala sa Dunjom Popović sinoćnu emisiju Zvezda Granda je obeležio još jedan presedan, a u pitanju je odluka Saše Popovića da prekrši pravila ovog takmičenja od kojih do sada nije odustajao ni u jednom slučaju koliko god su članovi žirija bili uporni ukoliko bi im se dopao neki kandidat.

Naime, u regularnom delu takmičenja je nemoguće da prođu oba kandidata čak i ukoliko dobiju svih 6 glasova žirija. Ukoliko se desi ovakva situacija oni prvo pevaju baraž jedan na jedan na sceni, nakon čega dalje prolazi samo jedan takmičar, a drugi odlazi u baraž sa svim ostalim učesnicima koji su nastupali tokom večeri i tada dobija drugu priliku da se plasira u sledeći krug.

Međutim, Savo Perović je prošao direktno u sledeći krug zajedno sa svojim protiv-kandidatom Erminom Redžićem, koji je dobio svih 6 glasova, dok je autentični momak iz Bara osvojio 5 glasova. Umesto da ide u baraž, Perović je prošao direktno dalje nakon što je Dragan Stojković Bosanac apelovao na direktora Grand produkcije da promeni pravila, te je Popović dao Mariji Šerifović šansu da naknadno glasa za Savu i time ga bez baraža pošalje u 6. krug takmičenja.

Pogledajte njegov nesvakidašnji nastup kojim je čak i rasplakao Jelenu Karleušu koja je, prema sopstvenom priznanju, počela da plače tokom izvedbe prvog kandidata, a onda nastavila i tokom cele pesme drugog, a on ju je potom raspametio hard rock verzijom njenog hita Ko ti to baje? ispraćenog neobičnim scenskim nastupom u kavezu i nesvakidašnjim kostimom.

https://www.youtube.com/watch?v=dPif1TfoRDo

POSLEDNJE VESTI