Prati nas

Vesti

Rasta Ani Nikolić daje 15.000 evra mesečno

Rasta želi da finansira i njen novi album

Iako se o razvodu Ane Nikolić i Stefana Đurića Raste često piše, ispostavilo se da između bivših supružnika nema zle krvi. Zapravo, oni su u toliko dobrim odnosima, da reper Ani mesečno plaća mnogo više od dogovorene alimentacije.

“Rasta je, iako to niko ne bi rekao, oduvek bio okrenut porodici. Dan kada mu se rodila ćerkica za njega je bio najsrećniji životni trenutak. Kada je Anin i njegov brak počeo da se raspada, oboje su se trudili da u tome ostanu što duže kako bi malena Tara odrastala pored oba roditelja. Posle nekog vremena, shvatili su da ne mogu jedno s drugim, a Rasta je obećao da razvod neće značiti ništa loše i da će brinuti o njih dve na svaki mogući način. Posle razvoda je određena alimentacija od 5.000 evra mesečno, što je on već prvog meseca daleko prešišao”, priča izvor i nastavlja:

“Rasta je dogovorenom alimentacijom rešio sve očinske i zakonske obaveze, ali nije osećao da je to dovoljno za skup život, kojim je njegova bivša supruga navikla da živi. Zahtevao je od Ane da ga obavesti o svemu dodatnom što treba i objasnio joj da ne treba da se ustručava. Kako je Ana nekoliko nedelja odbijala da mu traži bilo šta preko alimentacije, sam je počeo da joj uplaćuje svotu koja je dvaput veća od alimentacije, dakle, 10.000 evra mesečno. Ubrzo je premašio i to, pa sada to što daje, zajedno sa skupim stvarima koje kupuje kako ćerkici, tako i Ani, iznosi i do 15.000 evra mesečno. Ako Tari kupi patike od 350 evra, Ani uzme one od 700. Torbe, cipele, haljine… Sve joj kupuje, kao da se nisu ni razvodili. Garderober im košta kao stan u centru grada”, priča izvor i otkriva da se Rastini prijatelji šale na njegov račun i ističu da Ana živi mnogo bolje bez njega nego sa njim.

Iako se pričalo da je Rasta pokušao da sabotira njenu karijeru, ispostavilo se da je istina drugačija.

“O bivšoj priča sve najlepše i želi da joj olakša brigu o detetu. Čak joj je nedavno ponudio novčanu pomoć i da novi album spremi kod njega u produkciji, za šta ona nije htela ni da čuje”, kaže izvor i navodi da iako je Ana odbila njegovu velikodušnu ponudu, Rasta planira da uloži veliki novac u njen povratak na muzičku scenu.

“Ana ne želi da njen povratak na scenu ostane u senci njenog i Rastinog odnosa. Zato je odbila njegovu poslovnu ponudu. Ipak, on je već spremio novac za sve njene saradnike i na taj način želi da je podrži. Kako god da zvuči, on Anu prvenstveno voli kao prijatelja i želi joj najbolje. Koliko god da košta sve što je isplanirala za veliki povratak, Rasta će dati, a da i ne trepne. Ne prođe dan da je ne pozove i ne pita za karijeru, nove pesme i saradnike. Ma da je svaki razvod kao njihov, žene bi se udavale da bi se razvodile”, kroz smeh zaključuje izvor Alo!

1 komentar

1 komentar

  1. Cipsi

    02. 04. 2019. at 20:01

    Ne znam da li je ovo istina ili ne, ali svakako je lepo cuti da se dobro slazu i pomazu. O svoti je glupo pricati, ali ako jeste tako, svaka mu cast.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top