in

Ne smiruje se: Otkriveno šta Rasta radi u zatvoru

Počeo da piše knjigu!


Stefan Đurić Rasta, koji je uhapšen zbog posedovanja marihuane, smislio je kako da ‘ubije vreme’ u Centralnom zatvoru u Beogradu, te je navodno počeo da piše knigu koja govori o njegovom iskustvu sa narkoticima.

Naime, kako prenosi Informer, Rasta će u knjizi otkriti šakljive detalje o svom poroku, detalje hapšenja i boravka u zatvoru.

Ipak, njemu je glavni cilj da knjigom otpočne kampanju za legalizaciju marihuane u Srbiji.

„Stefan smatra da je idiotski što leži iza rešetaka zbog “trave”. On je svestan da je žestoko nagrabusio jer je uhvaćen sa velikom količinom marihuane. Zaprećana mu je kazna zatvora od tri do 10 godina. Želi da promeni sistem kako ljudi slični njemu ne bi robijali, kako on kaže, zbog gluposti.“ rekao je za Informer izvor blizak reperu  i dodao:

„Stefan će u knjizi objasniti kada je i zbog čega počeo da puši marihuanu. Opisaće kroz šta je sve prošao zbog hapšenja, koliko mu je teško palo odvajanje od ćerkice Tare, ali i zbog čega smatra da je glupo da “trava” bude zakonom zabranjena.“

„Stalno govori cimerima da je alkohol štetniji od te “lake” droge. Pisaće i o svom druženju sa drugim robijašima, nesuglasicama do kojih dolazi u ćeliji, ali i svom emocionalnom stanju. Misli da će se knjiga prodati u ogromnom tiražu i da će uspeti da uzdrma srpsku javnost. Svestan je da će ga mnogi pljuvati i da će se podići pola zemlje protiv njega pod izgovorom da užasno utiče na klince koji ga masovno slušaju i slede, ali spreman je na borbu“ zaključuje izvor.

Podrška Ane Nikolić

Iako su mnogi pisali da je Ana protiv Raste, ona ga je zapravo podržala na Instagramu.

„Rasta je Tarin otac i zauvek deo porodice koja se raspala… svi koji nisu razumeli, da ustanete i stojite mirno kada izgovarate moje ime i reč otac, kao i ime Rasta,“ napisala je ona, odgovarajući na lažne natpise,“ napisala je pevačica.