in

Rastini roditelji mole Anu Nikolić: Odvedi mu ćerku u zatvor

Pevačica neće da dozvoli ovo

Foto: Instagram

Od kada je Rasta završio u pritvoru zbog sumnje da se bavi preprodajom narkotika, njegovi roditelji, inače ugledni akademski građani, prolaze kroz agoniju!

Da sve bude gore, i Rasta jako teško podnosi pritvor i ćerka mu mnogo nedostaje, ali kako Ana Nikolić ima jasan stav o njegovoj sklonosti ka konzumiranju narkotika, pitanje je da li će mu dozvoliti da viđa dete kada izađe iz pritvora.

„Rastini majka i otac ne znaju šta ih je snašlo, nisu očekivali da će im se desiti ovakav skandal.“ započinje izvor Scandala i dodaje:

Foto: Printscreen, youtube

„Oni nisu iz tog sveta, ne smeju od sramote na ulicu da izađu, a telefoni im zvone na minute. Zove ih rodbina, čitaju svašta po novinama, pa hoće da vide koliko je stvar ozbiljna. Baš ih je snašla propast,“ objašnjava izvor i dodaje:

„I Rasta je loše, plaši se pritvora i samo doziva ćerku, ali Ana neće da popusti. Smatra da detetu nije mesto kod oca koji je bio hapšen i u pravu je.“

„Međutim, Rastina majka je rešila da je pozove i da je kao majka majku zamoli da popusti i da dopusti Stefanu da viđa Taru bar jednom nedeljno kad se završi agonija! Ona veruje da će ga to ojačati i da će onda lakše bataliti tu drogu koju stalno konzumira. A da li će Ana da popusti, ne znam, mada ne verujem,“ završava izvor za Scandal.