Prati nas

Bizarno

Rat između supruga fudbalera: Ko je tabloidima prodao intimne priče?!

Nezadovoljna time što se stvari iz njenog privatnog života redovno pojavljuju na naslovnicama tabloida, supruga jednog od najboljih britanskih golgetera, Wayna Roonija, Coleen, optužila je prijateljicu, Rebeku Vardy, suprugu napadača Jameya Vardeya, da je „otkucava“.

Rooneyva supruga započela je „Ostrvski rat“ time što je na Instagramu postavila podužu poruku o svojoj detektivskoj zamci, koje se ni Herkul Poaro ne bi postideo.

Sumnjajući da ima krticu koja sa njenog privatnog Instagram naloga saznaje informacije, a potom ih otkriva novinarima, Coleen Rooney je blokirala sve ljude sa naloga sem one na koju je najviše sumnjala.

Wayne i Coleen

Tokom perioda od pet meseci, Coleen je postavila nekoliko lažnih događaja iz svog života, da bi videla da li će se pojavljivati na naslovnici Sana.

„Znate šta, jesu“, napisala je Rooney.

U lažne događaje spadale su priče o njenom putovanju u Meksiko da se podvrgne tretmanu odabira pola za njeno nerođeno dete, da se vraća na televiziju i da najnovija priča o tome da joj se poplavio podrum.

Vardyjevi

Za razliku od Šerloka Holmsa i njegove doskočice „dedukcija, moj dragi Votsone“, Coleen je primenjujući malo indukcije došla do zaključka ko je krivac i obelodanila da je to Rebekah Vardy, supruga napadača Lestera Jameya Vardeya.

Naravno, nakon toga je krenula čitava polemika na društvenim mrežama, a ljudi koji su navikli da tako nešto čitaju u svežem broju tabloida, sada su mogli da iskokaju kokice, sednu ispred računara i prate i učestvuju u prepirkama na Tviteru i Instagramu.

U vremenu kada je već skoro dve godine glavna vest svakoga dana Bregzit, građani Velike Britanije dobili su malo lakog štiva, a i detektivski slučaj koji je brzo dobio hašteg WAGathaChristieWAG je univerzalni izraz za supruge fudbalera na Ostrvu, a Agata Kristi najpoznatija autorka krimi-romana. (RTS)

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Bizarno

To Top