Search
Close this search box.

Rihanna i glumci iz ’50 nijansi’ izbegli teroristički napad u Nici

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Rihanna je trebalo da večeras održi koncert u Nici (foto: Instagram)

Ceo svet su sinoć ponovo potresli užasni teroristički napadi u francuskom gradu Nici. Pripadnik terorističke grupe je kamionom uleteo među masu ljudi koju su na ulici posmatrali vatromet povodom Dana pada Bastilje i usmrtio najmanje 84 osoba.

U Nici se sinoć nalazila i pevačica Rihanna, koja je doletela zbog zakazanog koncerta u ovom gradu. Pevačica je u sredu održala sjajan koncert u Milanu, i odmah se zaputila za Francusku, gde je trebalo da večeras nastupi na stadionu, ali je nen nastup zbog ovog tragičnog događaja otkazan. Njen potparol je samo kratko izjavio: „Rihanna je dobro“.

Ekipa filma koja snima na Azurnoj obali je dobro, potvrdila je produkcija (foto: Instagram)

I ekipa filma 50 nijansi Oslobođeni trenutno boravi u ovom gradu na Azurnoj obali gde snimaju poslednje kadrove filma. Sinoć je potrvrđeno da su svi članovi ekipe i glumci Jamie Dornan i Dakota Johnson dobro. „Produkcija je potvrdila da su svi koji se nalaze na lokaciji u južnoj Francuskoj dobro. Zbinuti su i bezbedni. Hvala svima koji su nam uputili poruke podrške. Ovo je još jedan tužan dan za Francusku i celi svet“, napsiala je Dana Brunetti, jedna od producentkinja trilogije, na Facebooku.

 

 

POSLEDNJE VESTI