Rode stižu u Holivud: glumice Jessica Alba i Mindy Kaling trudne!

Uskoro postaju mame (foto: wenn)

SAZNAJ KO POBEĐUJE
U SURVIVORU PRE SVIH

Prijavi se za naš newsletter da saznaš sve!

Uskoro postaju mame (foto: wenn) Glumice Jessica Alba i Mindy Kaling su trudne! Dok će Jessici ovo biti treće dete, Mindi se u ulozi majke ostvaruje po prvi put.
Porodica Jessice Albe definitivno raste, obzirom da lepa glumica očekuje svoje treće dete sa suprugom Cashom Warrenom. Tridesetšestogodišnja glumica podelila je lepe vesti na svom Instagram profilu: „Cash Warren i ja ćemo zvanično biti nadbrojani“  napisala je ona u opisu videa sa njene dve ćerke.
Sa druge strane, glumica Mindy Kaling u ulozi majke ostvariće se po prvi put u životu. Lepu vest je za E! potvrdilo čak nekoliko izvora, dok je jedan od njih dodao da je trudnoća za tridesetosmogodišnju glumicu bila neplanirano iznenađenje, ali i da ono neće uticati na njene planirane projekte.
Mindy nije krila činjenicu da priželjkuje decu, rekavši da neće ništa da planira, ali ako se desi- desiće se. „Mislim da sam odlučila da, za razliku od svega ostalog u mom životu, prema deci budem prilično popustljiva“ izjavila je glumica pre nekoliko godina u intervjuu za Yahoo! Style. Prelepim glumicama još jednom čestitamo i želimo mirnu i zdravu trudnoću.      

POSLEDNJE VESTI