Ryan Gosling prvi put otvoreno o roditeljstvu

(foto: Craig McDean/GQ)

Iako trenutno ubira lovorike zbog uloge u filmu La La Land, ostvarenju koje je na nedavno održanoj Critics’ Choice dodeli osvojilo najviše nagrada, Ryan Gosling je svestan da za najvažniju ulogu u svom životu nikada neće biti nagrađen u vidu trofeja koji može da postavi na policu u svom domu. Međutim, 36-godišnji glumac takvo priznanje i ne očekuje, budući da svojom najbitnijom ulogom smatra očinstvo.

“Celog života ti pričaju kako je to imati decu, a dok se to ne desi, smatraš te rečenice klišeom. Međutim, svi klišei su istiniti. Negde u sebi sam znao da će se sve promeniti kada postanem otac, ali sve dok to nisam doživeo, nisam imao predstavu koliko je to zapravo tačno”, ispričao je ponosni tata dvogodišnje Esmeralde i Amande, koja će napuniti godinu dana u aprilu naredne godine.

“Eva je majka iz snova, i njih dve su deca kakvu sam samo mogao da sanjam, tako da mi sve ovo kroz šta prolazim sad deluje kao san”, dodao je glumac koji je u septembru 2011. godine otpočeo emotivnu vezu sa 6 godina starijom koleginicom Evom Mendes. 

(foto: Craig McDean/GQ)

Gosling, koji se našao na naslovnici januarskog izdanja magazina GQ, ispričao je za spomenuti časopis da su ga deca promenila u tom smislu da je shvatio da mora da postane bolji čovek kako bi bio otac kakvog zaslužuju. “Nikada pre nisam razmišljao o tome, niti sam bio siguran da želim decu. Nikada nisam imao idealizovanu, romantičnu sliku o svemu tome, ali sve je došlo na potpuno iznenađujući, ali ujedno sasvim prirodan i logičan način. To nije nešto što možeš unapred da smisliš. To se naprosto dogodi i ceo život ti se promeni. I hvala Bogu što se to baš tako desi.”

Ovako iskrena ispovest o roditeljstvu je prilično neobična za Ryana, budući da dosad nije mnogo govorio o tome, u želji da njegova deca odrastaju što dalje od medijske pompe koja je sastavni deo života njega i njegove supruge.

Povezane vesti

Back to Top