in

Sajentološka crkva ih spojila: Tom Cruise u vezi sa Elizabeth Moss?


Elisabeth Moss, zvezda serije Sluškinjina priča, pokušava da se suzdrži i zaštiti svoj privatni život od sablasnih tabloida koji se mešaju u svaki kutak tog prostora, alikako vreme prolazi, ne može a da ne oda tajnu svoje nove ljubavi za koju je, prema rečima izvora, veoma zagrejana!

Neću mu pomenuti ime, kroz godine sam naučila da takve stvari zadržim za sebe“ , izjavila je ona u nedavnom intervjuu na pitanje novinara o magičnom gospodinu sa kojim se već neko vreme viđa.

Međutim, pokušaj da se nova romansa zadrži u tajnosti seže daleko dublje u privatan život glumice, a glavni razlog je što je njen romantični ljubavnih upravo jedan od najvećih zavodnika holivuda Tom Cruise!

Kako je izvor priznao za OK! magazin, Elisabeth se navodno već šest meseci tajno viđa upravo sa ovim glumcem.

Baš se zagrejala za Toma! Njih dvoje se poznaju jako dugo i članovi su iste crkve u koju povremeno idu na nedeljnu molitvu. Međutim, ona je nedavno priznala da je oduvek bila zagrejana za Toma i da nije verovala da će ih svet ponovo spojiti i da će se oni naći u zajedničkoj postelji“ , iskreno je odgovorio.

Ljubavne varnice pršte i sa druge strane, pa je tako izvor otkrio da Tom otvoreno govori prijateljima da je Elisabeth žena njegovog života koju je dugo čekao.

Jedan od glavnih razloga zbog kojeg su ove dvoje visoko plasiranih glumaca u ljubavnoj vezi je pozamašan utisak crkve koje su oboje članovi.

Crkva pokušava da ih spoji već dugo vremena. Nakon što se Tom razveo od svoje supruge Katie Homles 2012. godine, crkva pokušava da upotpuni njeno mesto, a Elisabeth je idealna zamena. Svi je vole, pozitivna je, draga, i ne privlači negativnu energiju“ , objasio je izvor.

Iako nije visoko pozicionirana u crkvi, kao recimo Tom ili njegova bivša supruga, članovi ove zajednice, prema rečima izvora, svejedno žele da rade na njenom napretku i većem uticaju u instituciji koju smatraju prestižnom.

Tom je oduvek smatrao da je draga, ali je ona poprilično ćutljiva a on nije bio siguran da li ima „prolaz“ i nije želeo da deluje napadno i rizikuje svoj položaj“ , dodao je on.

Nakon što je navodno čuo o njenim osećanjima, odlučio je da napravi prvi korak i pozove je u privatan izlazak. Njegovo navodno oduševljenje glumicom potvrđuje i to što su oni već šest meseci u vezi.

Jako su posvećeni veri i to je početna tačka spajanja. Oboje imaju veoma bizarne rituale uz pomoć kojih izbacuju negativnu energiju iz sebe. Pevaju molitvu pre svakog sastanaka, i to je nešto što im je oboma jako simpatično i što ih drži privrženim“ , priznao je izvor koji navodi da je u jako bliskim odnosima i sa Elisabeth ali i sa Tomom.

Ukoliko sve nastavi da se odvija po planu, prijatelji i porodica novog para veruju da bi u planu mogla da bude i porodica, ali i brak koji će ovekovečiti njihovu romansu.