Search
Close this search box.

Salma Hayek pozirala u toplesu u 48. godini!

Ona i dalje izgleda seksi (foto: Allure)

Saznaj sve o Survivoru pre drugih!

Prijavi se na naš newsletter odmah i informacije dobijaš pre drugih!

Ona i dalje izgleda seksi (foto: Allure) Legendarna glumica, Salma Hayek, krasiće naslovnu stranu magazina Allure za avgustovski broj, a za ovu priliku snimila je zavodljivi set fotografija na kojima pleni svojom neverovatnom lepotom, a na jednoj od njih, holivudska zvezda je u toplesu.
Crno-bela fotografija pokazuje Salminu erotičnu stranu, pa je na njoj u toplesu, dok rukama prekriva svoje grudi. Salma je ovom fotografijom dokazuje da je uspela da zadrži zavodljivost i talenat i u 48. godini. Hayekova je u intervjuu za prestižni magazin govorila o tome koliko je kao mlađa bila očajna dok je tražila pravu ljubav, pa se čak i dešavalo da u tim trenucima završi u vezi sa pogrešnim muškarcima. Salma krasi naslovnicu novog broja magazina Allure (foto: Allure) „Volela bih da sam tada znala da ću se ludo zaljubiti u savršenog muškarca kakav je moj suprug. Tada sam bila baš očajna i zabavljala se sa muškarcima koji mi uopšte nisu bili potrebni u životu. Tražila sam savršenstvo tamo gde ga nema. Mada, bilo je i dobrih muškaraca“, iskreno je rekla jedna od najvećih latino-zvezda ikada. Glumica je već šest godina u braku sa biznismenom Francois-Henri Pinaultom, sa kojim ima 7-godišnju ćerku Valentinu, a kako kaže, majčinstvo joj je na prvom mestu. „Nikada se nisam razdvajala od svoje ćerke. Tako je i sa Francoisom, stalno smo zajedno. Tako će i ostati“, govorila je srećna i ispunjena glumica.
Glumica je otvoreno pričala o svojoj prošlosti (foto: Allure)
Glumica je otvoreno pričala o svojoj prošlosti (foto: Allure)
Salma je toliko bila posvećena majčinstvu da je u jednom trenutku planirala i da odustane od svoje blistave karijere, ali je njen suprug bio taj koji ju je odgovorio od takve ideje. „Rekao mi je tada da nema šanse da se povučem, jer ne želi lenjivicu u kući“, rekla je glumica kroz smeh dodajući da ju je savet supruga dodatno ohrabrio u usklađivanju majčinstva i karijere. „Dao mi je divan savet. Rekao je, Ne želim da budem lišen tvog talenta, želim da ga vidim. Moraš da radiš, jer svet još uvek nije video najbolje od tebe. Ne smeš da odustaneš sve dok te to što imaš u sebi ne napusti, i tada sam se vratila“, rekla je Salma dokazujući da živi u pravoj porodičnoj idili.

POSLEDNJE VESTI