Muž Salme Hayek odrekao se maloletnog sina da ne bi plaćao alimentaciju

Osim po velikom bogatstvu, francuski milijarder François-Henri Pinault, poznat je i po vezama sa najlepšim ženama sveta. Vlasnik najvećeg modnog carstva na svetu od 2009. godine oženjen je Salmom Hayek, ali je pre braka sa glumicom bio u vezi sa nekadašnjom manekenkom Lindom Evangelistom sa kojojm ima sina. Međutim, on ne želi da prizna dete koje je dobio sa manekenkom.

Godinu pre nego što je dobio kćerku sa glumicom, odrekao se tada petogodišnjeg sina Augustina Jamesa Evangeliste, kog je dobio sa manekenkom.

Svetski mediji su pisali o ovom slučaju koji je zgrozio javnost, a kao razlog za ovaj potez Pinaulte naveli su da je Linda zahtevala da on njihovom sinu plaća mesečnu alimentaciju u iznosu od 46.000 dolara, kao i da detetu obezbedi dadilju i telohranitelje.

Revoltiran time, François se odrekao sina uz obrazoloženje da ga prošlost više ne zanima, kao i da je Lindino pokretanje postupka pred sudom moglo da naruši zdravlje njegove supruge Salme, koja je tada bila trudna.

Kako je poznato, milijarder je pre braka sa Lindom, još jednom bio oženjen i to do 2004. godine. Iz tog braka, sa nepoznatom ženom ima dvoje dece.

Povezane vesti

Back to Top