Search
Close this search box.

Strašno: Glumičin pas brutalno ubijen iz puške i ostavjen da umre u mukama

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Pas koji je brutalno ubijen na glumičinom imanju (foto: Instagram) Policija istražuje misterioznu smrt psa koji je pripadao glumici Salmi Hayek.

Nadzornica glumičinog imanja u državi Vašington je jahala konja na ranču u pratnji dva psa, kada je jedan od njih zalajao i odjurio u šumu. Kada se nije vratio, nadzornica ga je potražila i pronašla upucanog, te slučaj odmah prijavila policiji.

Veterinari su ustanovili da je pas uginuo od rana nanetih vazdušnom puškom i da je umro sporom smrću. „Metak je zakačio arteriju blizu srca i pas je umirao polako dok nije potpuno iskrvario“, stoji u izveštaju obdukcije. Nakon ove tragedije, oglasila se i Salma koja je na Instagramu podelila fotografiju svog vernog ljubimca uz poruku da nije zaslužio tako bolnu i sporu smrt.

Salma obožava životinje i ima ih preko 50 na svom imanju (foto: Instagram)

„Nisam se oglašavala nedelju dana jer žalim za svojim psom, Mozartom, koga sam lično porodila uz utrobe njegove majke“, napisala je Hayekova i dodala: „Pronađen je mrtav na mom ranču prošlog petka sa ranom blizu srca. Nadam se da će policija ubrzo uhvatiti počinioca koji je usmrtio psa koji za devet godina nikada nije ni napao niti ugrizao ikoga. Voleo je svoju teritoriju i tu se i kretao…Bio je divan i odan drug. Nije zaslužio da umre sporom i bolnom smrći“, napisala je na kraju 49-godišnja zvezda filma Desperado.

Salma je posvećeni borac za prava životinja i na svom imanju ima preko 50 životinja, od čega osam pasa.

POSLEDNJE VESTI